פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים שלום רציתי לברר על כל חלק מהמפרט שלי לפני שאני קונה אז רציתי לדעת האם הכונן הקשיח הזה אמין: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שניםhttp://tms.co.il/product/4982
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים יש לי את אותה חברה והוא עובד כבר 4 שנים בלי בעיה ביכלל ....................
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים כן, אמין אני אישית סומך רק על SEAGATE. יש לי 2 דיסקים כאלה במחשב ועוד 3 של 160, לא עושים לי בעיות ! כל האנשים שהמלצתי להם עם SEAGATE עד היום היו מרוצים. כמובן שעדיין יש סיכוי שדיסק יתקלקל לך... לגבי המחיר, תיתן לקנות אותו במחיר יותר זול.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אמין לא יותר ולא פחות מדיסקים אחרים מחברות אחרים, שזה אומר יכול להרס בכל רגע נתון.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר אמין לא יותר ולא פחות מדיסקים אחרים מחברות אחרים, שזה אומר יכול להרס בכל רגע נתון. זה ממש לא נכון יש חברות שהמוצרים שלהם יותר איכותיים ויש חברות שהמוצרים שלהם פחות
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים לא נעשה מחקר מקיף בתחום כדי להצביע על זה בשוק הכוננים, מה שתוכל לראות זה אולי כמה סיפורים של אנשים (שלא מעידים על הכלל) ואולי פאקים נקודתיים בסדרות מסויימות.כשזה מגיע לדיסקים ואמינות (בהנחה שאין פגם נקודתי) צא מנקודת הנחה שמחר יכול ללכת לך הדיסק (לא שזה בהכרח יקרה).
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר לא נעשה מחקר מקיף בתחום כדי להצביע על זה בשוק הכוננים, מה שתוכל לראות זה אולי כמה סיפורים של אנשים (שלא מעידים על הכלל) ואולי פאקים נקודתיים בסדרות מסויימות.כשזה מגיע לדיסקים ואמינות (בהנחה שאין פגם נקודתי) צא מנקודת הנחה שמחר יכול ללכת לך הדיסק (לא שזה בהכרח יקרה).בסדר תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים על אף שכבר ענו על שאלתך..ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301391.0
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים איש נחמד. אתה לא צריך לבקש סליחה, לא פגעת בי ואני בטוח שלא פגעת באף אחד אחר. אלו הם החוקים על מנת שיהיה סדר
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר כן אבל אני שומר על נימוס חח כי הפורום הזה עזר לי בטירוף! למדתי מלא מלא דברים על מחשבים ועכשיו אני גם יכול לעזור לאנשים אחרים ועל זה אני מבקש תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אם כבר אז : אומר תודה חח ואם כבר מדברים .. אז כמו שאומרים שמחים שאתה שמח חח דניאל אני מפסיק עם הספאם מבטיח!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.