פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אני עובד עם XP אחרי שכבר הייתי עם ויסטה. ואני צריך לפרמט את המחשב שוב. החלטתי לחזור לויסטה. כרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון פנימי 667 ועוד את הזיכרון של הכרטיס מסך (כידוע, מערכת 32 ביט, הגירסא שיש לי, לא יודעת לעבוד עם יותר מ 4 ג'יגה זכרון פנימי)לכן חשבתי להוסיף עוד גיג'ה של זיכרון לפני שאני חוזר לויסטה. האם אני אראה שיפור בעבודה השותפת (את האמת גם ה XP לא תמיד מתמודד עם כל התוכנות שרצות בו זמנית. ואני לא מדבר על עריכת וידאו, אלא פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית).שווה להוסיף ?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים לא.מה גם שאאל"ט אם אתה עובר ל-3 סטיקים של זכרון אז הזכרון לא יעבוד יותר ב DUAL CHANNEL.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אין שום קשר בין הזיכרון הראשי לזיכרון של הכרטיס מסךההגבלה של 4 גיגה היא רק על הזיכרון הראשי.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר תודה על התשובה המהירהומה עם להחליף למהירות 800? יורגש הבדל כלשהו? האם סטיק של 2 ג'יגה יכול לעבוד ב DUAL עם סטיק של ג'יגה בודד? ואז אוכל להנות מ 3 ג'יגה?אין שום קשר בין הזיכרון הראשי לזיכרון של הכרטיס מסךההגבלה של 4 גיגה היא רק על הזיכרון הראשי.קראתי בעבר את מה שכתבתי וחיפוש קצר בגוגל אימת את זה.אבל אם אתה צודק. אני יכול להוסיף עוד 2 סטיקים של ג'יגה ואז שוב אני ארוויח מ DUAL CHANNEL ?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים אם הלוח שלך תומך ב-4 סטיקים של 4GB במהירות 667 אז כןיש לוחות שתומכים ב-4 סטיקים רק עד 3GB, תבדוק טוב באתר היצרן שאתה יכול להוסיף עוד 2 גיגה.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים בישומים פשוטים כמו שהגדרת "פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית".. לא תרגיש הבדל בתוספת.זה לא שווה את זה.* לגבי 2GB + 1GB, זה לא יכול לפעול בDC, הם חייבים להיות זהים.* לגבי 2x1GB אתה צודק, אתה תמשיך לפעול בDC.- רק תבדוק בחוברת של הלוח או באתר היצרן לגבי התמיכה שלו בזכרונות. יש לוחות עם בעייתיות מסוימת לשילובים כאלו ואחרים.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר בקיצור להשאר עם מה שיש...וסתם לידע כללי. ההבדל בין 667 ל 800 מורגש בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.