עבור לתוכן

הגדלה ל 3 גי'גה זכרון פנימי במהירות 667

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם XP אחרי שכבר הייתי עם ויסטה. ואני צריך לפרמט את המחשב שוב. החלטתי לחזור לויסטה.

כרגע יש לי 2 ג'יגה זכרון פנימי 667 ועוד את הזיכרון של הכרטיס מסך (כידוע, מערכת 32 ביט, הגירסא שיש לי, לא יודעת לעבוד עם יותר מ 4 ג'יגה זכרון פנימי)

לכן חשבתי להוסיף עוד גיג'ה של זיכרון לפני שאני חוזר לויסטה. האם אני אראה שיפור בעבודה השותפת (את האמת גם ה XP לא תמיד מתמודד עם כל התוכנות שרצות בו זמנית. ואני לא מדבר על עריכת וידאו, אלא פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית).

שווה להוסיף ?

פורסם

לא.

מה גם שאאל"ט אם אתה עובר ל-3 סטיקים של זכרון אז הזכרון לא יעבוד יותר ב DUAL CHANNEL.

פורסם

אין שום קשר בין הזיכרון הראשי לזיכרון של הכרטיס מסך

ההגבלה של 4 גיגה היא רק על הזיכרון הראשי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה

ומה עם להחליף למהירות 800? יורגש הבדל כלשהו? האם סטיק של 2 ג'יגה יכול לעבוד ב DUAL עם סטיק של ג'יגה בודד? ואז אוכל להנות מ 3 ג'יגה?

אין שום קשר בין הזיכרון הראשי לזיכרון של הכרטיס מסך

ההגבלה של 4 גיגה היא רק על הזיכרון הראשי.

קראתי בעבר את מה שכתבתי וחיפוש קצר בגוגל אימת את זה.

אבל אם אתה צודק. אני יכול להוסיף עוד 2 סטיקים של ג'יגה ואז שוב אני ארוויח מ DUAL CHANNEL ?

פורסם

אם הלוח שלך תומך ב-4 סטיקים של 4GB במהירות 667 אז כן

יש לוחות שתומכים ב-4 סטיקים רק עד 3GB, תבדוק טוב באתר היצרן שאתה יכול להוסיף עוד 2 גיגה.

פורסם

בישומים פשוטים כמו שהגדרת "פעולות רגילות ביום יום שכמה תוכנות עובדות בו זמנית".. לא תרגיש הבדל בתוספת.

זה לא שווה את זה.

* לגבי 2GB + 1GB, זה לא יכול לפעול בDC, הם חייבים להיות זהים.

* לגבי 2x1GB אתה צודק, אתה תמשיך לפעול בDC.

- רק תבדוק בחוברת של הלוח או באתר היצרן לגבי התמיכה שלו בזכרונות. יש לוחות עם בעייתיות מסוימת לשילובים כאלו ואחרים.

פורסם
  • מחבר

בקיצור להשאר עם מה שיש...

וסתם לידע כללי. ההבדל בין 667 ל 800 מורגש בכלל?

פורסם

לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים