עבור לתוכן

Forceware 180.42 - דריבר בטא חדש !

Featured Replies

פורסם

NVIDIA שיחררו גרסאת BETA חדשה של הדריבר המצופה "Big Bang II", אשר מכיל אופציות חדשות עבור PhysX, וריבוי מסכים ל-Gaming .

מאפשר טכנולוגית SLI על לוחות INTEL X58 נתמכים, עם הכרטיסים GTX 280, GTX 260, 9800 GX2, 9800 GTX+, 9800 GTX.

כרטיסים נתמכים: GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series

PhysX מצורף : 8.10.13

דריבר מומלץ ל-FarCry 2 :

“Since we first began working on Far Cry 2 in early 2005, we have used GeForce GPU’s to develop the game and worked closely with NVIDIA’s excellent engineers. While Far Cry 2 represents an outstanding PC gaming experience for a wide range of systems, GeForce users can expect to enjoy the game quite literally ‘The Way It Was Meant To Be Played’.” - Louis-Pierre Pharand, Ubisoft, Far Cry 2 Producer

הורדות ישירות מ-Nvidia:

English

Windows XP, Windows XP Media Center Edition

Windows XP x64, Server 2003 x64

Windows Vista 32-bit

Windows Vista 64-bit

International

Windows XP, Windows XP Media Center Edition

Windows XP x64, Server 2003 x64

Windows Vista 32-bit

Windows Vista 64-bit

חשוב לדעת:

Driver-level fan control interfaces has been changed in 180.xx series so driver-level fan control will not work in RT, Precision, ExpertTool etc. However, low-level fan controls should still work

בכל אופן, זהו דריבר בטא כאמור, שמבחינתי בעיקר מבשר על דברים לבוא. תשתמשו על אחריותכם.

פורסם

הייתי מנסה ללא הבעיה של מהירות המאוורר.. אני על קירור סטוק ו OC ולא בא לי לקחת סיכון של התחממות.

בכל אופן אשמח לשמוע תגובות עליו.

פורסם

האם הדריברים האלו תיקנו למישהו את הBUG של ה DIGITAL VIBRANCE CONTROL שנותן לכוון רק ל 33-66-100% על WIN-XP ? (הבאג מופיע אצלי בדריברים שמעל 177.92 כולל ה178.24).

פורסם
  • מחבר

^ לא יכול לאמת ואני לא יודע על איזו מערכת הפעלה הבחור עובד, אבל זה מה שהוא רשם בפורום של guru3d:

I can also confirm 180.42 restores digital vibrance.

ואגב, בלי שום קשר, Nvidia הגיבו לשמועות שהם מתכוונים להצתמצם ל-6 ייצרנים בלבד:

http://www.guru3d.com/news/nvidia-reponds-to-fud-rumor-about-cutting-board-partners/

או בקצרה : “This is absolutely not true”

גם כן Fudzilla עם השקרים שלהם...[br]פורסם בתאריך: 21.10.2008 בשעה 17:17:27

FarCry 2 נבדק עם הדריבר החדש - Benchmarks

n DX10 mode the Geforce GTX 280, which is benched for the first time, reaches 84 percent of the performance of a Radeon HD 4870 X2 - without micro stuttering that is.

The DX10 mode with Ultra High settings runs faster than the DX9 mode with Ultra High settings. So Far Cry 2 is the first game that isn't just looking better on DX10 but also delivers a better performance. We can only speculate about the reasons for this, but it seems like Nvidia integrated some optimizations for the DirectX 10.1 features that are supported on DX10 boards

http://www.pcgameshardware.com/aid,664322/Reviews/Review_Geforce_18042_Far_Cry_2_runs_30_Prozent_faster/?page=1

בהשוואות - השימוש בדריבר מצויין בסוגריים ליד הכרטיסים שהשתמשו בו.

פורסם

לא הבנתי כמה דברים, יש באגים בדרייבר? ולגבי המאוורר אני אוכל לשלוט בו עדיין עם ה NTUNE (יעני COOLBITS) משום שמבחינתי זה הכרחי כי הכרטיס שלי באוברקלוק די גבוה.

פורסם

זה אומר שRIVA TUNER יפסיק לעבוד? (לא יצליח לשלוט על המאווררים?)

פורסם

עכשיו רק שAMD תוציא איזה דרייבר משמעותי כזה (על מי אני עובד...)

פורסם

החברות תמיד מגיבות אחת לשנייה ולא נשארות אדישות

פורסם
  • מחבר

זה אומר שRIVA TUNER יפסיק לעבוד? (לא יצליח לשלוט על המאווררים?)

הבנתי שאפשר לשלוט על המאווררים ב-RivaTuner ב-Low-Level system tweaks, אבל לא ב-Driver-Level

(בכל מקרה תמיד משתמשים ב-low level לא ?) לא יודע לגבי NTUNE בינתיים אבל אם הוא לא שולט יותר זה בטוח יתעדכן בגרסא חדשה.

(כנ"ל לגבי RT)

פורסם

האמת שכל מה שאני מתעניין בו זה ה"ריבוי מסכים לגיימינג" וכמובן השיפור בביצועים...

פורסם

עכשיו רק שAMD תוציא איזה דרייבר משמעותי כזה (על מי אני עובד...)

מה כזה משמעותי ? שיפור קל באיזה משחק בודד שלרוב מדובר ב 5 אחוז. ברור שמדובר בדריבר טוב יותר ומומלץ כנראה אבל לא היתי מציין אותו כפריצת דרך, שום דבר מיוחד.

פורסם

לדעתי כל דרייבר שלא רק מתקן באגים הוא דרייבר משמעותי

פורסם

שאלה למי שהתקין כבר -

אם קבעתי פרופילים למאווררים דרך החלון הזה בRIVA TUNER(צרפתי תמונה), האם זה יעבוד לי עם הדרייבר החדש או לא?

תודה!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מה כזה משמעותי ? שיפור קל באיזה משחק בודד שלרוב מדובר ב 5 אחוז

5% שיפור ב-DX9 אבל 27-30% ב-DX10 כש-AA פעיל. לא רע בכלל.

ד"א המשחק הבודד הזה אמור להיות אחד המשחקים המצופים ביותר + הראשון לנצל יתרונות DX10 גם מבחינת ביצועים ולא רק איכות.

uri998 לצערי אני לא יכול לבדוק כי יש לי קירור צד שלישי (אבל אומרים שזה לא יעבוד כרגע דרך driver-level).

בכל אופן אני יתקין עכשיו לבדיקה כללית (מלבד מאוורר)

פורסם

תודה לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים