עבור לתוכן

המחשב קורס, כנראה בעית טמפרטורה

Featured Replies

פורסם

היי אני חדש פה, חיפשתי כבר בפורום ולא מצאתי מקרה שדומה לשלי אפילו בנושאים הנעוצים אז הנה:

המחשב שלי בן 4-5 שנים ולא עדכנתי אותו בכלום מאז שקניתי אותו חוץ ממאווררים (קניתי מאייבורי :kopfpatsch:)

לפני כמה זמן התחילו לי קטעים שכשאני משחק במשחקים אז המחשב היה נתקע ועושה ריסט - בהתחלה הייתי מוריד את הדרישות אבל בסופו של דבר זה גם לא עזר.

בדקתי עם האוורסט אחרי כמה זמן וגיליתי שהמעבד שלי פעל על 50 ומשהו מעלות, הבנתי שזה לא טוב אז בדקתי בתוכנה את ספק הכוח (שכנראה פועל כמו שצריך) אז הלכתי וקניתי שפורפרת משחה תרמית/טרמית: פתחתי, מרחתי ועדיין המעבד פועל בטמפרטורת השמש

קניתי מאוורר חדש עכשיו EVERCOOL BUFFALO - עליו מרחתי יותר משחה (תוך כדי התחשבות בעובי המריחה ושלא ייצא מה"ריבוע" המיועד). חיברתי והכל ובמשך יום הכל פעל מצויין.

הפעלתי את המשחק HALF LIFE הראשון (רק שתבינו עד כמה הדרדר המחשב) ותוך רבע שעה המחשב קרס לי.

אז מילא משחקים אבל הבעיה היא שכבר אני לא יכול להריץ בדיקה של SPYBOT כי מרוב עומס המחשב עוד פעם קורס לי.

אני אודה לכל מי שיתרום את דעתו - אני די משוכנע שהבעיה היא לא מהתוכנה אלה מהחומרה, הבעיה היא שאני לא יודע מה עוד לעשות עם המחשב

יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 ו512 DDR, חשבתי ששווה לציין

תודה עוד פעם

פורסם

מרחת תמשחת תרמית טוב? צריך למרוח ממש שכבה דקה ואתה אומר שהמעבד בטמפרטורה של 50 מעלות זה בסדר גמור .

תנסה לנקות אבק אם לא עשית את זה (אני מאמין שעשית את זה)

תנסה להריץ אנטי וירוס במצב בטוח זה לא יכול להזיק .

תנסה גם לאפס תביוס למרות שאני חושב שזה לא ממש קשור .

תבדוק את הזיכרונות עם ממטסט יש מידע באתר איך להשתמש בתוכנה.

ותקרא יש קצת מידע על ריסטרטים פתאומיים באתר.

תמחק זבל מהמחשב אם יש לך אימיול אז בתיקיה של הtemp תמחק את מה שיש בתוכה בקיצור תעשה לו טיפול 10000

פורסם

50 מעלות למעבד זה לא קריטי למרות שעדיף שיהיה יותר נמוך.

אם לא נגעת בהגדרות של הביוס אז אין צורך לאפס אותו.

מה הטמפ' של הכרטיס מסך (מעבד גרפי) ?

תריץ את התוכנה prime 95 - התוכנה יוצרת מאמצים על המעבד והזיכרון.

פורסם
  • מחבר

שאר הרכיבים במחשב פועלים בסביבות ה30-35, בגלל זה דאגתי לגבי המעבד - שלפי מה שאמרו לי הטמפ' המירבית שלו היא 40

הקטע שכשהמחשב בלי אימיול/אייסיקיו/מסנג'ר/שטויות למיניהן על 50 ככה - כאני מפעיל משחקים או יותר מדי דברים בבת אחת הטמפרטורה עולה והמחשב נופל.

כל פעם שאני פותח את המחשב (קורה די הרבה) אני מנקה אבק עם נייר טואלט, שואב אבק והרבה פווו.

את המשחה מרחתי בשכבה ממש דקה ואחידה, אפילו נעזרתי בכרטיס מגנטי.

הבעיה שלי עכשיו היא להריץ תוכנות ספייוור ואנטי וירוס כאלו כי המחשב קורס תחת המאמץ, מה שגורם לי להאמין שזה בעיית חומרה.

פורסם

כמו שאתה מתאר אני לא חושב שזה בעיה של טמפרטורה כי אם המעבד על 50 במצב רגיל אז שתאמץ אותו הוא יעלה ל60 או 65 בערך זה רק יכול להגביר את

הרעש אבל לא מביא עדין לקריסה וחשוב לציין שהפרזתי אני לא מאמין שבמאמץ הוא יגיע מ50 עד 65 ועוד אחרי שקנית קירור חדש קשה לי מאוד להאמין שזה בעיה בטמפרטורה. תנסה לבדוק תזכרונות.

פורסם

שאר הרכיבים במחשב פועלים בסביבות ה30-35

המעבד הגרפי עובד ב- 30-35 ?

כמו שכבר כתבתי תריץ את prime 95 ותוך כדי זה תסתכל על הטמפ' של המעבד. תבדוק באיזה טמפ' נמצא המעבד כשהמחשב קורס.

פורסם

מאיפה אפשר להוריד את התוכנה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים