עבור לתוכן

בעיה בעליית המחשב..

Featured Replies

פורסם

ברגע שאני מדליק את המחשב, הביוס לא עולה, המסך מציג שחור, המאווררים עובדים...קיצר מצאתי פיתרון לבעיה שלי- ברגע ההפעלה אנ עוצר את המאוורר של המעבד עם האצבע ומפעיל מחדש את המחשב לאחר פעולה כזו המחשב עולה כמו שצריך. הבנתי מכאן שיש בעיה במאוורר של המעבד..הייתי רוצה יותר פרטים לגביי זה..למה זה קורה? ממה זה קרה? ומה אני צריך לעשות על מנת שהתופעה המוזרה הזו לא תחזור בעתיד?

תודה מראש!!!

פורסם

תראה, זה סתם משהו שקרה לי, יש לוחות-אם שיש להם מוניטור על מהירויות של המאווררים וזה עושה בעיות תנסה להפסיק את הבדיקה של הלוח-אם למהירויות ולטמפ' של המאווררים דרך הביוס (התקווה שאתה מצליח להיכנס אליו) אולי זה יעזור...

חוץ מזה, איזה מאוורר יש לך ואיזה לוח אם?

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין במאווררים אבל המאוורר הוא של המעבד עצמו, ולגבי המעבד, מעבד של חברת ג'יגבייט ga-8i865gme מהממעבדים הישנים בסדרת הפנטיום 4.

אגב לגביי מה שאמרת, איפה אני מגדיר בביוס בדיוק כך שהבדיקה של מהירות המאוורר תתבטל? אתה יכול להדריך אותי בבקשה.??

יש לי גרסת ביוס F2 אם זה יעזור לך...

פורסם

איזה לוח-אם (דגם ספציפי אם אפשר)? אם לא אז איזה ביוס כלומר של איזה חברה (יש את AMI, PHOENIX או AWARD)?

פורסם

שנה כותרת בבקשה.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0

את הכותרת אתה יכול לשנות ע"י עריכת ההודעה הראשונה שלך בת'רד.

פורסם
  • מחבר

ביוס של AWARD

פורסם

ביקשתי לשנות כותרת ואתה מתעלם.

הדיון הזה ננעל, אם תרצה בפתיחתו יהיה עליך לשלוח לי בהודעה פרטית כותרת שעומדת בקריטריונים שקישרתי אליהם למעלה.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים