עבור לתוכן

תקלת עכבר מוזרה

Featured Replies

פורסם

החלפתי במחשב את העכבר הפשוט לעכבר טוב יותר של לוג'יטק. הבעיה היא שה-windows לא מזהה בכלל עכבר. בפעם הראשונה שהכנסתי אותו הוא זיהה עכבר ו"התקין", העכבר עבד ל-5 שניות ואז הפסיק.

גם בפעם הקודמת שהחלפתי עכבר לקח הרבה זמן עד שהוא "נקלט", כנראה יש בעיה עם הפורטים של ה-USB או עם ההגדרות של Windows (גירסת XP Pro).

ניסיתי 500 פעם להוציא ולהכניס את העכבר החדש, האור האדום דולק אבל המערכת לא מזהה בכלל עכבר. ב-device manager אין עכבר, וכשעשיתי הוספת חומרה לא היתה ברשימה אופציה להוסיף עכבר. אפילו נכנסתי לאתר של לוג'יטק להוריד דרייברים אבל מסתבר שלעכבר הזה אין דרייברים והוא פשוט plug&play.

עכשיו גם כשאני מחבר את העכבר הישן הוא לא פועל! אם אני משחק עם זה הרבה מכניס ומוציא אז יש קטע שהעכבר פועל ל-5 שניות ואז מפסיק, כאילו "נעלם". זה נראה לי משהו ב-Windows.

ניסיתי גם לחבר את שני העכברים עם המתאם הירוק העגול וגם שם - האור האדום דולק אבל ה-windows לא מזהה עכבר.

הקטע המוזר הוא ש-Everst כן זיהה עכבר ב-USB ואפילו זיהה שהוא של לוג'יטק, מה שאומר שהעכבר עצמו מחובר כמו שצריך ושהוא תקין (בדקתי אותו גם במחשב אחר והוא תקין לחלוטין). מישהו נתקל בכזו בעיה? כדאי לעדכן את הביוס של הלוח אם? כדאי לקנות מתאם ל-ps/2 ?

פורסם

תראה הייתה לי בעיה כזו וזה קרה בגלל התקן (DRIVER) לא נכון שהתקנתי לכרטיס מסך וסיבך לי את המחשב אז תבדוק מה קורא עם הדרייברים של הכרטיס מסך.

חוץ מזה איזה כרטיס מסך יש לך והאם התקנת את כל הדרייברים (לא רק של העכבר והכרטיס מסך) מהדיסק המקורי שלהם או שהתקנת גם דרייברים לחומרה שהורדת מהאינטרנט?

דבר נוסף שהייתי ממליץ זה לנסות את העכבר במחשב אחר ולראות אם שמה זה עובד אז רוב הסיכויים שזה משהו שקשור למערכת הפעלה יותר מאשר ל USB למרות שלא הייתי פוסל גם את זה...

פורסם
  • מחבר

זה לא מחשב שלי, אז אני לא יודע לגבי התקנות הדרייברים...

באמת יכול להיות שה-windows לא מזהה עכבר בגלל הדרייברים של הכרטיס מסך? נשמע לי קצת לא קשור... בכל מקרה אני אבדוק.

אבל איך זה שב-XP הדפוק הזה לא ניתן לעשות התקנה יזומה של עכבר???

אני לא מבין את זה !

אם אני בוחר add hardware הוא שואל אם כבר חיברתי אותה למחשב - אם אני בוחר כן הוא נותן לי רשימה של כל מה שמחובר למחשב, מן הסתם עכבר לא נמצא שם כי הוא לא מזהה אותו. אם אני בוחר באופציה האחרונה ברשימה של add new hardware הוא נותן לי רשימה של "נושאים" ואין שם עכבר, וכשאני לוחץ על "Show all" הוא מביא לי רשימה של יצרנים הזויים, אין שם לוג'יטק ובמיקרוסופט יש רק כל מיני בקרים - לא עכבר.

מה זה הדבר הזה?? ניתוח מוח כדי להתקין עכבר??

ה-windows כל כך מסתמך על ה-p&p שלו שהוא בכלל לא טורח לתת תמיכה למקרים שבהם זה נכשל !

פורסם

תשמע מה שאתה מתאר זה מה שקרה לי ובסוף עשיתי פורמט, העכבר עבד תענוג והכל עד שהתקנתי שוב את הדרייבר לכרטיס מסך שהורדתי מהאינטרנט ואז" בום" העכבר לא מגיב לא כלום (עכבר של לוג'יטק) אז הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (הכל כולל הכל) ואז העכבר עבד שוב...

אם תשאל אותי למה זה קרה אני לא יכול להגיד לך בוודאות של 100 אחוז אבל עובדתית זו הייתה הבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים