פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים אחד המשחקים היותר מבטיחים של EA בתקופה האחרונה, שזכה לתשבוחות רבות ולממוצע ציונים גבוה מ-90 בגירסאות הXBOX360 והPS3 מיועד לצאת מחר בגרסאת המחשב.לצערי [הרב מאוד], הנחתי את עיני על הכתבה הבאה:http://whatifgaming.com/dead-space-pc-version-perplexed-with-control-problems-and-issues-not-fluid-enoughשטוענת כי גרסאת המחשב סובלת מבעיות שליטה קשות שלא מאפשרות משחק נורמאלי...וזה לא המקום היחידי ששמעתי ממנו על זה.כל הכבוד EA, חייבים לדפוק משהו על הדרך.תנו לי לנחש שגם FAR CRY2 בגרסאת המחשב יצליח לצאת איכשהו דפוק כדי שEA תוכיח לנו פעם נוספת שהיא עדיין EA.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תנו לי לנחש שגם FAR CRY2 בגרסאת המחשב יצליח לצאת איכשהו דפוק כדי שEA תוכיח לנו פעם נוספת שהיא עדיין EA.מה?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר סליחה. עשיתי בלבול קטן בין CRYSIS שוהפץ ע"י EA לFAR CRY... משום מה היה לי בראש שFAR CRY 2 מפותח ע"י צוות של EA... טוב לדעת
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים צר לי לשמוע את זה,אני מאוד מצפה למשחק.....נקווה שהם יתקנו את זה לפני הריליס.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר צר לי לשמוע את זה,אני מאוד מצפה למשחק.....נקווה שהם יתקנו את זה לפני הריליס.הגרסא שעליה נעשתה ה"ביקורת" הזו, היתה הגרסא הסופית.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מקווה מאוד שיתקנו את זה בפאצ' או משהו, אני מחכה למשחק הזה המון זמן, ממש לא בא לי להתאכזב.אגב, ידעתם שEA פתחה בעצמה את המשחק? כל הכבוד להם הם במגמת עלייה גדולה, כי לקונסולות הוא לא מאכזב בכלל לפי מה שהבנתי.אני מניח שcontrol issues יפתרו על ידי חיבור שלט כלשהו למחשב כמו השלט של ה360.. נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.