פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים כמה משמעותי זה לכבות את הרמקולים לאחר השימוש?קראתי המון ביקורות על הרמקולים שקניתי (JBL Creature II) שהכפתור הפעלה הוא מאחורי הבאס וזה חסרוןאני בדרך כלל לא הייתי מכבה את הרמקולים לאחר השימושרק רציתי לדעת אם כן אני יתחיל.. ועוד שאלה,למבינים פה מבחינת סאונד עדיף לשמוע את המוזיקה אחרי שכיוונתם את הבס והטריבל דרך הסאב ולא נגעתם בequalizer בווינאמפ או ההפך?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר אשמח גם לתשובה על הראשונה.היות והM2600 שלי סובלים מאותה בעיה.מה הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים כנראה לאף אחד פה בפורום אין תשובה מה זה עושה אם משאירים את הרמקולים פתוחים כל הזמן, גם שסוגרים את המחשב.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים לא ראיתי את זה ולכן לא עניתי עד כה.אז ככה,עקרונית יש שאומרים שאף עדיף להשאיר מוצרים כמו רמקולים, מגברים וכו' פועלים כל הזמן (או במצב השהייה אם ישנו - הכי טוב), אם זה מנורות אז ברור למה (מגברי מנורות וכו')אבל גם ברמקולים, יש כל מיני נושאים של פריקה אלקטרונית וכו'.בדיוק כמו שאני מפעיל את המגבר שלי ומשאיר אותו רבע שעה לפני שמתחיל לבצע האזנה.אז הייתי אומר ככה, בלילה שאתה הולך לישון ויודע שלא תגע בהם איזה 8 שעות - תכבה.אבל במשך היום, בשביל חצי שעה שהולך לשירותים או לאכול צהריים - אל תכבה!דבר נוסף,לגבי כיוון - תמיד עדיף מן הרמקולים מאשר דרך אקולייזר.הוא פשוט נוגע בביטים עצמם ונחשב פחות טוב.לכן עדיף דרך הסאב, וגם פה עדיף כמה שיותר "נייטרלי" - כלומר לא להגזים.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר לא ראיתי את זה ולכן לא עניתי עד כה. אז ככה, עקרונית יש שאומרים שאף עדיף להשאיר מוצרים כמו רמקולים, מגברים וכו' פועלים כל הזמן (או במצב השהייה אם ישנו - הכי טוב), אם זה מנורות אז ברור למה (מגברי מנורות וכו') אבל גם ברמקולים, יש כל מיני נושאים של פריקה אלקטרונית וכו'. בדיוק כמו שאני מפעיל את המגבר שלי ומשאיר אותו רבע שעה לפני שמתחיל לבצע האזנה. אז הייתי אומר ככה, בלילה שאתה הולך לישון ויודע שלא תגע בהם איזה 8 שעות - תכבה. אבל במשך היום, בשביל חצי שעה שהולך לשירותים או לאכול צהריים - אל תכבה! דבר נוסף, לגבי כיוון - תמיד עדיף מן הרמקולים מאשר דרך אקולייזר. הוא פשוט נוגע בביטים עצמם ונחשב פחות טוב. לכן עדיף דרך הסאב, וגם פה עדיף כמה שיותר "נייטרלי" - כלומר לא להגזים. תודה רבה רבה לא יכולתי לבקש תשובה יותר טובה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.