עבור לתוכן

Z-5500 בחיבור אופטי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי את הZ-5500.

חיברתי אותם בכבל אופטי, שומעים יותר טוב אבל עכשיו אני צריך לשחק עם האפקטים כדי שישמעו בכל הרמקולים. [מוזיקה]

וגם שומעים חלש יותר.

יש אולי דרך לעשות הדמיה או משהו כזה במחשב שישמעו בכל הרמקולים כמו ששמעו בחיבור הרגיל?

תודה

עריכה:

הבנתי עכשיו משהו חדש.

הקונטרול סנטר מחלק את הצלילים בין הרמקולים, ככה שהסנטר משמיע דיבורים, האחוריים רק מוזיקה והקידמיים משולב. וגם הצלחתי לשנות את זה. אבל אפשר לשנות שבאחוריים ישמעו גם קול? [במקום רק צליל].

פורסם

אני מניח ששמת על PL 2

קבצי מוסיקה באים ב 2 ערוצים לא ב5.1 ככה שלא תשמע אותם "כמו שצריך" בכל הרמקולים

האפשרות שאני כרגע הכי אוהב זה סטראו כפול זה גם נותן צליל הקיפי ועדיין שומר על הסטראו בשירים, בניגוד לPL2

בהתחלה הייתי שומע בPL2 אבל עברתי

פורסם
  • מחבר

אני שומע בPL2 [עכשיו שמתי לב] חח

זה מבאס. =[ עכשיו שומעים יותר טוב והצלילים מתחלקים ממש טוב וכו' אבל באחוריים שומעים סתם מוזיקה כזאת עם הד מגעיל.

ובסטאריו X2 לא שומעים את הסנטר.

פורסם

יותר יפה לא ? בלי הסנטר...

זה מוסיקה היא אמורה להישמע בסטראו ,סנטר די הורס את זה

פורסם
  • מחבר

דווקא אם מכוונים את הסנטר כמו שצריך לא מרגישים אותו בכלל וזה משפר את הצליל.

ועוד משהו. יש לי בעיה עם החיבור האופטי במחשב. כאילו יש לו איזה cool down או משהו. אני שומע שומע מחליף שיר זהו אין סאונד לכמה דקות המחשב לא מוציא סאונד. [בדקתי המנורה של הכבל נכבתה]

עריכה:

התקנה של דרייבר מתקדם יותר פתרה את הבעיה [=

פורסם
  • מחבר

הקפצה

בבקשה אפשר עזרה?

איך אני מסדר שיהיה צליל מלא באחוריים [כמו ב6CH DIRECT] [ולא רק מוזיקה שנשמעת גרוע עם MP3].

שאני מחבר את הכבלים הרגילים [הDIRECT] שומעים מעולהההה. [אבל אני מחבר את המערכת גם למחשב של אבא שלי ואין לו אופטי. וחוץ מזה אופטי זה הדבר הכי כיף לסרטים, פשוט מדהים לראות איתם סרט].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים