פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תנתק הכל מהלוח אם, תשאיר מחוברים רק את הספק, המעבד, והרמקול הפנימי.עכשיו תנסה להדליק עדיין אין צפצופים?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקיןאיך אתה יודע שהם תקינים ? בדקת על מערכת אחרת ?
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר בדקתי את כל האביזרים על מערכת אחרת הכל עובד כראויאיך אני מאפס ביוס את זה לא ניסיתי
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים תכבה את המחשב , תנתק מהחשמל , על הלוח אם יש בטריה קטנה , תוציא אותה למשך דקה ותחזירתשים לב באיזה צורה הוצאת את הבטריה כדי שתדע איך להחזיר אותה . כי אם תשים אותה הפוך זה מסוכן מאוד !
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אם לא שיחקת בהגדרות של הביוס אז אין לך מה לאפס אותו.ברור שהבעיה היא או בספק או בלוח אם. תבדוק את הספק על מחשב אחר. אם הוא מקולקל אז תקנה חדש. אבל אם הוא ימצא תקין אז תחבר אותו בחזרה למחשב שלך ותבצע את הבדיקה שכתב "ירח אפל".תנתק הכל מהלוח אם' date=' תשאיר מחוברים רק את הספק, המעבד, והרמקול הפנימי.[/quote']אפשר לחבר בנוסף גם את הכרטיס מסך ואת המסך.אם שום דבר עדיין לא יעבוד אז הלוח תקול וצריך לקנות חדש. אבל אם העסק יתעורר לחיים אז תתחיל להכניס את הזיכרונות אבל תעשה את זה אחד אחד, כלומר תכבה מחשב, תכניס כרטיס זיכרון אחד, תדליק את המחשב ותראה אם עובד אם עובד אז תמשיך לכרטיס זיכרון הבא. כשאתה מכניס כרטיסי זיכרון אז תשים לב להנחיות של חוברת הלוח אם לגבי הסלוטים שבהם יש להתקין את כרטיסי הזיכרון.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר טוב הלוח אם נדלק אחרי הוצאת הבטריה והחזרתה כעבור דקה עכשיו כשהכול מחובר ל-htpc אני רוצה לפרמט והוא לא מאפשר לי
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר xp אני מגיע לשלב שהוא מסיים לטעון את הקבצים ואז יש ריסטרט ואז זה פשוט מפסיק שם[br]פורסם בתאריך: 23.10.2008 בשעה 00:16:08פעם הוא מזהה את hd פעם לא
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר החלפתי כבל וזה עובד תודה הוא נותן לבחור בין שתי מערכות הפעלה הקודמת והנוכחית איך אני מבטל זאת שכשאני אדליק זה ישר יגיע לרצויה
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים תעלה עם הדיסק של ווינדוס תלחץ R להיכנס ל recovery תבחר את המערכת הפעלה שאתה רוצה לשמור ותקליד fixmbr
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.