פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אז ככה, יש לי את המחשב מעל לשנה.קורה לי לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לשנייה (אני שומע את המאוררים מתחילים לפעול) ונפסק אחרי שנייה.זה קורה בדרך כלל מס' פעמיים עד שבסוף הוא נדלק.המצב שתיארתי לא קורה תמיד, לפעמים המחשב נדלק בלי בעייה על הפעם הראשונה.השאלה היא מאיפה יכולה הבעייה להגיע? ספק תקול? לוח אם?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תבדוק את הכפתור הדלקה אם זה לא הכפתור תראה בסטיקי יש שם מדריך איך בודקים ספק כוח אם הוא תקין כי יש מצב גדול שהבעיה היא הספק
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר מארז antec p150ספק antec Neo HE430-Watt.איך אני בודק אם כפתור ההדלקה תקין?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים יש בצד שמאל התחתון שלוח האם מספר חוטים דקיםאדוםלבןכחולבןירוקלבןוכתוםלבןהוצא את הכתום לבן וקצר באמצעות מברג שטוח את שני הג'מפרים לשניהבמידה והמחשב נדלקהרי שהבעיה בכפתור ......
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אם תיזהר ותקצר רק את 2 הפינים הנכונים, זה לא יעשה נזק.אני דווקא חושב יותר לכוון של לוח אם.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אני דווקא הולך יותר בכיוון של ספק אבל תעיף מבט על הלוח אם תראה שאין קבלים נפוחים או ריח אבל לא נראה לי
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מחבר כשאני חושב על זה, האפשרות שהבעיה בכפתור לא נראית לי סבירה.אם המחשב נדלק (וגם לשניה אחת) זה אומר שהכפתור עשה את התפקיד שלו, לסגור מעגל בלוח, או שאני טועה?אין קבלים נפוחים בלוח אם.רעיון איך לשלול את שאר הרכיבים?
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים זה הכפתור הוא עובד בצורה שהוא פותח מעגל וחוזר למצב הקודם לפעמים הוא לא חוזר ונשאר לחוץ וזה מבצע את הפעולה של כאילו אתה לוחץ 5 שניות כדי לכבות את המחשב הבעיה אצלך הייתה למישו שתיקנתי לו אני מדבר מניסיוןמקווה שהבנת
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים סבבה זה כבר תלוי בלוח שלך תנסה להחליף מתג עולה 2 שקל יותר זול מספק או כל רכיב אחר
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר ללוח יש את הפונקציה של ה5 שניות.בכל מקרה, ניסתי להדליק עכשיו את המחשב אבל הוא סרב להדלק (גם לא לשנייה) רק אחרי שכיבתי את הספק (עם הכפתור מאחור) הוא נדלק.ספק או לוח אם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.