עבור לתוכן

למה אומרים פעם שלישית גלידה ?

Featured Replies

פורסם

סה"כ מה שאני טוען זה שכיום הביטוי המקביל באנגלית הוא "third time is a charm". אני אומר את זה בוודאות כי תמיד הביטוי הזה מתורגם כ"פעם שלישית גלידה" (וכן, אולפני תרגום הם מקור מספיק אמין בשבילי).

אני לא יודע מה מקור הביטוי, וממה שנראה מהנאמר פה בדיון, אף אחד לא באמת יודע.

אני מסכים.

לגבי המקור - אין לי מושג.

• תגובות 39
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהתעלמות מוחלטת מהעמודים שאחרי העמוד הראשון (כי לא קראתי אותם)

חיפוש זריז (מאוד) מראה שהביטוי Third time I scream מופיע רק באתרים ישראליים, וכנראה שזה פשוט מיתוס.

בקשר למקור המשפט, כנראה ש(כמו שדיי כתוב בויקי), זה ערבוב של כמה ביטויים משפות אחרות, שפשוט נולד לו עם הזמן.

פורסם

יש כמה דעות

TAKE IT OR LEAVE IT....

פורסם

בהתעלמות מוחלטת מהעמודים שאחרי העמוד הראשון (כי לא קראתי אותם)

חיפוש זריז (מאוד) מראה שהביטוי Third time I scream מופיע רק באתרים ישראליים, וכנראה שזה פשוט מיתוס.

בקשר למקור המשפט, כנראה ש(כמו שדיי כתוב בויקי), זה ערבוב של כמה ביטויים משפות אחרות, שפשוט נולד לו עם הזמן.

המקור בוויקיפדיה לא אמין

פורסם

המקור בוויקיפדיה לא אמין

סביר להניח - אבל את כל הביטויים שמדובר עליהם (חוץ מ Third time I scream) הצלחתי לאמת במקורות שונים.

פורסם

זה מילת קוד של אלוהים.

השילוש הקדוש בכלל טמון בתוך גלידה.

רק הטמפלרים שיודעים איפה הHOLY GRAIL יודעים ש"פעם שלישית גלידה" מתכוונת לגביע הקדוש, שנמצא מאחורי דלת שרק עם הקשת הסיסמא "3 גלידות" נפתחת.

אגב הטעמים הם וניל, שוקולד ופררו רושה.

פורסם

אתם יודעים מה הכי מוזר

שפתחתם על זה 4 דפים!!!

פורסם

סביר להניח - אבל את כל הביטויים שמדובר עליהם (חוץ מ Third time I scream) הצלחתי לאמת במקורות שונים.

תסתכל על מהקורות של הקטע- אילו מקורות מכמה דיונני פורומים. דיון בפורום הוא לא אמין כדי לכתוב בעזרתו ערך. לכן זה לא סביר להניח אלא בטוח!

מ.ש.ל

עריכה:

כן זה באמת דיון הזוי. אני מת על דיונים הזוים

פורסם
בדיקה בגוגל מעלה . . .

:silly:

פורסם

די.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים