עבור לתוכן

עזרה בחילוץ חומרים מהארד דיסק ישן‬

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כשבוע נכנס לי וירוס למחשב ששמו worm.win32.netbooster ושום תוכנה לא הועילה לי לסלקו.מאחר שהמחשב בן 5 החלטתי שמספיק ונקנה חדש.

רק שהWIN במחשב הישן לא עולה יותר משום מה ולפני זה הצלחתי לגבות את מה שאני צריך רק מכונן C. נשארו לי הרבה דברים חשובים בכונן D והייתי מעוניין להעבירם לכונן חיצוני בUSB ומצידי אחרי זה לזרוק את ההארד דיסק..ניסיתי להתקין את הWINDOWS מחדש אך מכיוון שזה הארד דיסק SATA ולוח אם ישן צריך דרייבר מכונן A וכל דרייבר אפשרי שנתתי לו תמיד נתקע באותה הודעה ולכן המשך ההתקנה לא המשיך..כוונתי הייתה שאפרמט את C ויותקן WIN חדש ושכונן D ישאר שאוכל לשלוף ממנו את החומרים שאני צריך.

עכשיו שאלתי היא כזאת...אני יכול לחבר את הארד דיסק הישן למחשב החדש שקניתי ולשלוף את החומרים וסיימתי..אך אני לא רוצה שהוירוסים יכנסו לי למחשב החדש...ממש לא...אמממ...אני שואל אותכם מה אתם חושבים שכדאי לעשות??...יש לי את קספרסקי 2009 מקורי מהחנות שיכול לעזור בלחסום את הוירוסים...אבל שום לא רוצה שיקרה משהו..מה אתם ממליצים?..

תודה מראש,

ניצן.

פורסם

tiestoboy - למה אתה עושה דאבל פוסטינג? פתחת כבר את הת'רד בפורום המתאים, אסור לפתוח אותו בשני פורומים.

אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורום:

דאבל פוסטינג:

חל איסור לפתוח שני דיונים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הדיון בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הדיון לפורום הנכון. אין שום סיבה להציף את הפורומים בשאלות זהות. הדבר יוצר בלגן לא הכרחי בפורומים.

דיונים כפולים יינעלו/יימחקו ופותח הדיון יקבל אזהרה!

יש לך אזהרה ראשונה, בשלישית תורחק/תושתק מהפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים