עבור לתוכן

המלצה -Dexter Season 3

Featured Replies

פורסם

עכשיו סיימתי לראות את פרק 9...

תגובתי: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

+1 ! פרק יפה ביותר

:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

• תגובות 52
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני ממש נהניתי מהעונה הראשונה, אפשר לומר שהתחברתי והזדהיתי עם דקסטר העונה השנייה הייתה קצת חלשה.

הורדתי את הפרקים החדשים אך אין לי זמן לצפות :nixweiss:

פורסם

אני כרגע סיימתי לראות את העונה הראשונה........+ פרק ראשון של עונה 2

אל תספרו לי מה שיהיה בהמשך...אבל לדעתי הרסו את הסדרה ! הדמות של אח שלו הייתה גאונית...לדעתי גם השחקן הזה משחק יותר טוב מדקסטר עצמו..

חבל שהרגו את הדמות הזאת...אם עכשיו הסדרה תהפוך להיות מרדף אחרי דקסטר...זה יהיה מה זה משעמם...

מאיפה הם ימצאו רוצח חכם ו מעניין כמו אח שלו ? ממש אהבתי את הסיפור והרזמים..

פורסם

מה לא ראיתי כלום ?! אני אומר לך ראיתי פרק 1 של עונה 2. וזה נהיה עכשיו משעמם...גם המפקחת החדשה הזאת משעממת רצח..

ואת הדמות הכי מבריקה מדקסטר הם הוציאו...השחקן הזה של אח שלו..היה יותר מעניין מדקסטר עצמו , גם שיחק יותר טוב..וגם היה יותר חכם כזה.

מה הדקסטר הזה עושה בית קברות ימי ? מה הוא טמבל ? הכל במקום אחד ? עכשיו כל הסדרה תהיה מצוד של דוקס על דקטסר ?

נשמע משעמם.....מאיפה הם ימצאו דמות גאונית כמו אח שלו ? אח שלו יותר מעניין ..הווא זה שהשאירו אותו שם בדם ולא לקחו אותו לאימוץ...בגלל זה הוא יצא כנראה יותר רע ? וגם ההארי הזה מפגר..מה הוא מאמץ ילד אחד ? וילד שני נותן לו ללכת לבית משוגעים ? ולמה לקח לאח שלו 30 שנה למצווא אותו ? אם אמרו שאח שלו יצא מהבית משוגעים בגיל 21 ? יש חורים בעלילה , ואת הדמות הכי מעניינת והשחקן הכי טוב הם הורידו , חבל.

פורסם

תאמין לי שעוד לא ראית כלום

אני לא סתם אומר את זה.

עונה 1 הייתה נחמדה זה נכון.

מאיפה הם ימציאו דמות גאונית? הם עוד ימציאו

פורסם

סדרה מעולה!!!!

וגורלו של מיגל ידוע - הוא כנראה ימות.

פורסם

אני בדר"כ לא נכנס לתגובות על בדרות אבל הפרק שיצא אתמול היה מעולה, הכי טוב בסדרה לדעתי (עד היום לפחות).

פורסם

עוד פרק ענק... אחח, איזה עינוי זה לחכות לפרק הבא!

פורסם

אמ... רק עכשיו ראיתי את פרק 10...

תגובתי: :o:eek2:

באמת עינוי עכשיו לחכות לפרק הבא :'(

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הפרק האחרון ממש העציב אותי. מתי יזכה דקסטר לחבר אמיתי? והאם היוצרים של הסידרה ישכילו לסיים אותה לפני שיגמרו להם הרעיונות?

פורסם

אני לא רוצה להיות ספוילר או משהו אבל הפרק הבא יענה לך על השאלות והולך לסגור פחות או יותר... הכל

פורסם

שטויות, יש עוד לפחות 2 עונות! :P

אנחנו נמשיך עם דקסטר לפחות עד עונה 5 [כולל] 8)

פורסם

תאמין לי שלא... אוקיי? משהו הולך לקרות שמה אבל שפתי חתומות, חכו בסבלנות :-X

פורסם

סבבה סביר להניח שזה ייחתם כמו שקרה בשתי העונות הקודמות כך שבעונה החדשה יהיה סיפור חדש.

הכוונה היא שדקסטר לא ייעלם מחיינו בקרוב, שכן ההפקה חתמה על עוד 2 עונות ועם אופציה ליותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים