פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים שלום לכל הגולשים.לחבר שלי יש בעיה עם המחשב אז התנדבתי לנסות לעזור לו.הבעיה שהמחשב לא מציג שום דבר על המסך לא מראה סימן חיים ורק מצפצף כל 5-10 שניות ללא הפסקההלוח מסוג: msi 865pe neo3אז עשיתי כמה בדיקות יחד עם המחשב שלי שהוא תקין ואלו המסקנות:- זיכרונות תקינים- כרטיס מסך תקין- חיבורים הדוקים (בדקתי טוב טוב)- מסך כמובן תקיןמה עוד יכולה להיות הסבירות לבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים או לוח אם או מעבד... אם המחשב לא מראה סימן חיים - רק אם תצליב תוכל לדעת מי מהם האשם * לפי הלוח אם זה גם זמן להתחדש למחשב חדש
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים אם הלוח מצפצף זה אומר שהמעבד תקין.תבדוק שוב את הזיכרונות, זה נשמע כמו בעייה איתם.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים תבדוק בחוברת של הלוח אם מה פשר הצפצופים. לכל צפצוף יש הסבר - מהי המשמעות שלו.בסטיקי יש לך פירוט על צפצופים, מה כל צפצוף אומר, רק תצטרך לדעת איזה ביוס יש לך (AMI/AWARD/PHOENIX)
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר הביוס של AMI. חיפשתי בסטיקי לגבי הצפצופים אבל לא כ"כ היה ברור מאחר והשארתי תמחשב ההוא משהו כמו 5 דקות - שזה יותר מ-11 צפצופים הזכרונות 100% תקינים. ואם אתם אומרים שגם המעבד תקין נראה שאצטרך להחליף לוח אם (ובמילים אחרות - לקנות מחשב חדש. ו*לא* מאייבורי!!!) נ.ב. חבר שלי אמר לי "מצאתי מה הבעיה! הלוגו! (MSI)
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים נסה לשנות את המקום של הסלוטים של הזכרון או לנקות את המגעים אם מחק לפי מה שידוע לי אם הלוח מצפצף זה אומר שהוא דווקא שובק חיים כי הוא אומר שמשהוא לא בסדר
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הביוס של AMI. חיפשתי בסטיקי לגבי הצפצופים אבל לא כ"כ היה ברור מאחר והשארתי תמחשב ההוא משהו כמו 5 דקות - שזה יותר מ-11 צפצופים הזכרונות 100% תקינים. ואם אתם אומרים שגם המעבד תקין נראה שאצטרך להחליף לוח אם (ובמילים אחרות - לקנות מחשב חדש. ו*לא* מאייבורי!!!) נ.ב. חבר שלי אמר לי "מצאתי מה הבעיה! הלוגו! (MSI) תפעיל את המחשב ותתאר את הצפצופים שאתה שומע.. אנחנו נגיד לך מה ברור ומה לא.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר כבר שיניתי את הסלוטים לכל ה-4 האפשריים - בכולם המחשב מצפצף, מה גם שהזיכרונות תקינים כי בדקתי אותם במחשב אחר.כבר תיארתי את הציפצופים - כל 5-10 שניות שומעים ביפ קצר בזמנים משתנים. השארתי את המחשב דולק ל-5 דקות וזה המשיך לצפצף עדיין.ניסיתי כל דבר אפשרי חוץ מלהחליף מעבד
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים ניסית לחפש מידע על הבעיה שלך באתר של MSI אני לא בטוח אבל מישהו אמר לי שאפשר להתכתב עם טכנאי מטעם MSI באתר שלהםתנסה אין לך מה להפסיד ותבדוק אם על הלוח אם יש קבלים נפוחים כי מה שאתה אומר נשמע כמו לוח אם מתתתת
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר תנסה לחבר את המסך במקום לכרטיס מסך ללוח אם לבדוק איפה בדיוק הבעיהלא בטוח שהבנתי למה התכוונת. אם הכוונה היא לכרטיס מסך מובנה אז אין כזה בלוח.והכרטיס הנפרד תקין. בדקתי אותו במחשב אחר
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תנתק את הזכרונות לגמרי ותנסה להדליק.יש לך את אותו צפצוף או צפצוף שונה?אם זה צפצוף שונה אז תחבר את הזכרונות ותנתק את הכרטיס מסך ותבדוק שוב.עכשיו אותו צפצוף?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מה שמחזק את השערתי שמדובר במשהו עם הזיכרונות (מבחינת הציפצופים, הזיכרונות נבדקים ראשונים).אם הזיכרונות עצמם תקינים, אז לדעתי בקר הזיכרון על לוח האם נשרף.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים כמו ששי אמר, זה הבקר זיכרון או הזיכרונות עצמםתנסה לחבר זיכרון אחד בלבד , כל פעם בסלוט אחר, אולי רק אחד הסלוטים שרוףבדקת את הזכרונות עם MEMTEST86 על מחשב אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.