עבור לתוכן

המחשב קופא בעת משחק

Featured Replies

פורסם

לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות....

עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר...

המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?

פורסם

תבדוק טמפ' מעבד וטמפ' כרטיס מסך במאמץ באמצעות אחת מתוכנות הניטור.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבדוק את הטמפ' שלך הכרטיס מסך בעת מאמץ?

פורסם

כפי שאמרו ידידנו לרוב הבעיה בכרטיס מסך קרי חום בGPU .

הפיתרונות הינם להחליף סטוק קירור לכרטיס המסך, או לרכוש כרטיס חדש בעל צריכת הספק נמוכה עם קירור טוב יותר

פורסם
  • מחבר

אז איך אפשר להסביר שעד היום זה פשוט לא קרה?

אם אותו הכרטיס מסך ואותם המשחקים

פורסם

1. איזה כרטיס מסך ?

2. האם המחשב קפא בזמן הרצת תוכנת המאמצים ?

3. האם כאשר מופיעות קפיאות המחשב חוזר לעצמו כעבור פרק זמן מסויים או שאתה צריך לאתחל אותו ?

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך 7300 gt

בעת הרצת התוכנה לא נתתי לו כנראה מספיקר זמן אבל הוא כנראה היה נתקע וכאשר הוא קופא חייב לאתחל את המחשב....אני לא יודע אם זה בעיה של חום...פתחתי אותו ושמתי על המחשב מאוור גדול של בית ועדיין הוא נתקע...אומנם הזמן שהוא נתקע לוקח יותר אבל בסופו של דבר הוא נתקע

פורסם

הטמפ' שקיבלת בגדר הסביר לכן אין מדובר בהתחממות יתר.

אם כך מקור הבעיה או תקלה בכרטיס מסך או תקלה בספק הכוח.

איזה ספק כוח יש לך ?

פורסם

אם הזמן לוקח יותר יש סכוי בכל זאת שזה הכרטיס ..

ניסית לרענן משחה תרמית ולשפר סרקולציה במארז?

פורסם

לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות....

עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר...

המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?

אני מציע שתפרט כמו שצריך על החלק המודגש. זה חשוב לדעת מה פסלת ומה לא, וכמובן- איך עשית זאת.

עדכנת דרייברים- לכרטיס מסך אני מניח.. הסרת קודם את הדרייברים הישנים? אם לא- תסיר עם תוכנה מתאימה ותתקין מחדש.

בדקת את הזכרונות- עם Memtest עם דיסק bootable לפחות 40 דקות? אם לא, אתה יכול לגשת ולעשות את זה.

ניקית ופתחת- מה זה קשור לבעיה שלך?

כרטיס מסך 7300 gt

בעת הרצת התוכנה לא נתתי לו כנראה מספיקר זמן אבל הוא כנראה היה נתקע וכאשר הוא קופא חייב לאתחל את המחשב....אני לא יודע אם זה בעיה של חום...פתחתי אותו ושמתי על המחשב מאוור גדול של בית ועדיין הוא נתקע...אומנם הזמן שהוא נתקע לוקח יותר אבל בסופו של דבר הוא נתקע

עם מאוורר גדול לקח לו יותר זמן להתקע = כנראה שיש קשר לטמפרטורה... אם לא נתת לו מספיק זמן אז מה גורם לך לחשוב שהטמפ' שרשמת (65) היא באמת טמפרטורת מאמץ? תחזור על הבדיקות והפעם תניח לתוכנה לרוץ 20 דקות לפחות.

כמו כן- תוריד Orthos (מפעילה לחץ על המעבד) ותדווח על טמפ' במאמץ. שוב, מינימום 20 דקות. לא דקה לפני.

פורסם

ו65 מעלות זה כבר טמפ מספיק גבוהה בישביל לחשוד בהתחממות יתר. בדקת טמפ' עם SPEED FUN? זה במדור הורדות של האתר.

פורסם

היא קיבל טמפ' של 58 מעלות.

פורסם

זה לא משנה מה הוא "קיבל" כי הוא לא נתן לבדיקה לרוץ מספיק זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים