פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים קניתי כבל USB וניסיתי לחבר באמצעותו נגן MP4.ניסיתי כמה פעמים לחבר את הנגן דרך הכבל, וכל פעם הופיעה לי הודעה אחרת. מדי פעם היה כתוב "ההתקן לא מזוהה", ובמקרים אחרים - "צריכת חשמל מוגברת בכניסת הHUB" (אח"כהופיע לי חלון ובו הייתי צריך ללחוץ "איפוס").האם יש אפשרות לתקן את זה?ד"א - אני לא יודע מה המשמעות של זה, אבל על הכבל די קרוב ליציאות יש דבר כזה עם כל מיני חורים כאלה עליו (יש שניים כאלה, אחד ליד כל יציאה). ועל האריזה של הכבל כתוב MASTER CABLE, שאני לא יודע מה זה אומר.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר באיזה נגן מדובר ? יש לו דיסק ?ותקרא את חוקי הפורום לגבי הקפצות.סליחה על ההקפצה..ולא, אין לו דיסק. הנגן הוא נגן של SMART
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תחבר את הנגן ליציאת ה usb שיש מאחורה (במחשב) ולא מקדימה אם גם זה זה לא עוזר אז תחבר את נגן למחשב מאחור ותפעיל את המחשב מחדשלוח בקרה>מערכת>חומרה>מנהל התקנים>אתה רואה את הנגן שלך שם ומסומן בסחמן קריאה?אם לאתלחץ על פעולה>סרוק שינוים בחומרהותראה אם זה מופיעה שם
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר תחבר את הנגן ליציאת ה usb שיש מאחורה (במחשב) ולא מקדימה אם גם זה זה לא עוזר אז תחבר את נגן למחשב מאחור ותפעיל את המחשב מחדשלוח בקרה>מערכת>חומרה>מנהל התקנים>אתה רואה את הנגן שלך שם ומסומן בסחמן קריאה?אם לאתלחץ על פעולה>סרוק שינוים בחומרהותראה אם זה מופיעה שםזה מופיע כUNKNOWN DEVICE
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אמור להגיע איתו דיסק שבו תוכנה להתקנה/דרייברים.. רק כך הוא יזהה אותו ותוכל להעביר קבצים.תבדוק על הנגן או על הקופסה שלו אם יש כתובת של אתר אינטרנט...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר עכשיו אני בכלל לא יכול לחבר אותו. כל הזמן מופיעה הודעה על חריגה מצריכת החשמל כל פעם שאני מחבר..
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים זה קורה לך עם נגני USB אחרים גם?מה הדגם של הנגן בדיוק? חפש בגוגל, ואולי תמצא דרייבר..עריכה: עוד דבר אחד, הכבל שאתה מחבר איתו הוא כבל יעודי שבא עם הנגן או סתם אחד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.