עבור לתוכן

בעיה במחשב ישן עם ספק חדש, ריסטים וצפצופים לא מובנים ב-BIOS

Featured Replies

פורסם

שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד.

אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה:

שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים.

ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר.

אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב...

נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר...

לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO).

הלוח הוא של PT880, MSI עם BIOS של AMIBIOS.

נ.ב: החיבור הארוך של לוח האם, זה שהגיע מהספק היה ארוך מדי, והייתה אפשרות להוציא את שני החלקים האחרונים ולחבר...

פורסם

כל שאר המפרט כמו שרשום לך בצד ?

יכול להיות שהמפרט שלך כבד ל- 450W ג'נרי...

פורסם

במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט!

הייתי אומר שזה מאוד לא תקין !

תפתח את החוברת של הלוח אם ותקרא מה כתוב על האופי של הצפצופים.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב בחיבור הזה של לוח האם, איפה שהלוח מקבל את כל המתחים, שהחוט של המינוס 5 לא נמצא בכלל... בכל מקרה נראה לי שזה בכוונה ושלא צריך אותו...

אבל הבעיה נפתרה: הייתה לי בעייה של מתח בכרטיס מסך, הוא אמור לקבל עוד מתח מהספק אבל החיבור שחיברתי לא היה טוב, השתמשתי בחיבור אחר וזה עובד...

פורסם

שמתי לב בחיבור הזה של לוח האם, איפה שהלוח מקבל את כל המתחים, שהחוט של המינוס 5 לא נמצא בכלל... בכל מקרה נראה לי שזה בכוונה ושלא צריך אותו...

אבל הבעיה נפתרה: הייתה לי בעייה של מתח בכרטיס מסך, הוא אמור לקבל עוד מתח מהספק אבל החיבור שחיברתי לא היה טוב, השתמשתי בחיבור אחר וזה עובד...

לפי התמונה המצורפת (לקוח מהחוברת של לוח האם שלך) לוח האם צריך לקבל הספקה של מינוס 5 וולט בפין מס' 18 של קונקטור ATX1.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים