פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים יש לי זיכרונות של OCZ :4X2GB DDR2 800MHZ CL4 HEATPIPEוהמחשב מזהה לי אותם כ CL5 יש לי בעיה עם הלוח אם שמצריכה להגדיר את הזיכרונות ידני לכן הגדרתי DDR2 800MHZ אבל אני לא מוצא דרך להגדיר את מהירות השעון מישהו יודע מה לעשות ?תודה מראשטל.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים 800MHZ זאת מהירות השעון,הCL זה התיזמונים.אתה יכול להגדיר ידנית:אבל קצת עדין ותלוי בלוח,לא ממליץ אם אין לך ניסיון...איזה לוח יש לך?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר 800MHZ זאת מהירות השעון,הCL זה התיזמונים.אתה יכול להגדיר ידנית:אבל קצת עדין ותלוי בלוח,לא ממליץ אם אין לך ניסיון...איזה לוח יש לך?ASUS P5W HD DELUX
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אם אני לא טועה יש לך לשונית AI בביוס(השנייה נראלי) שם יש לך את ההגדרות של ה OC אתה הולך להגדרות של הזיכרון יש לך שם :CAS Letancy(CL)RAS To CAS delay(tRCD)RAS Precharge(tRP)Cycle Time(tRAS)תשנה אותם ל-4-4-4-20 (בהתאמה) לשם התחלה ומשם תנסה לרדת...(ב-20) רוב הסיכויים שתצטרך לעשות איפוס ביוס אם איפה שהוא תטעה) אז ממליץ לך לרשום את ההגדרות העכשיוית לדף אחרת תצטרך להגדיר הכל מחדש...NIKILLER
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר אחי אין לי את האפשרויות האלה בלשונית השנייה יש לי : AI OVERCLOCKING שזה על MANUAL CPU FREQUENCY שזה על 333 לא ניתן לשינוי DRAM FREQUANCY שזה על DDR2-834MHZ שזה המקסימום שהוא מוכן לעבוד איתו PREFORMANCE MODE זה על AUTO PCI EXPRESS FREQUANCY שזה על AUTO PCI CLOCK SYNCHRONIZATION MODE שזה על AUTO ויש אפשרות ל TO CPU ול 33.33MHZ MEMORY VOLTAGE שהוא נותן לי עד 1.95 בלי סימון אדום וכרגע הוא על AUTO CPU VCORE VOLTAGE שכרגע על AUTO אתה מבין מפה משהו שיכול לעזור ?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר walla תודה [br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 22:50:54 הוא לא נותן לי לשנות את ה CL ל4 הוא כול הזמן חוזר ל 5 מה לעשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.