פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים שמתי לב לבעיה מוזרה מאוד היוםהמסך שלי מרצד בזמן נגינת שירים (שירים עם באסים בעיקר, טראנסים)ממש רואים ריצוד קל על המסך וזה מעצבן. כשאני שם שירים שקטים פחות רואים את זהיש לי 2 רמקולים גדולים שמחוברים למחשב כבר המוןןן זמן עם מגבר ורק עכשיו הבעיה קיימת.כשאני משתיק את המוזיקה אז הבעיה נעלמת. או שכשאני מכבה את המגבר אבל עדיין המוזיקה פועלת במחשב אז אין את הבעיה.ניסיתי להרחיק את הרמקולים מהמחשב למרות שהם מורחקים בערך מטר - 2 ממנו ולא עזרמה אני עושה?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תנסה לשנות את הזוית של הרמקולים או להזיז אותם קצת קדימה או אחורה ביחס למסך...זה עניין של שדות מגנטיים לדעתי.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תנסה לבדוק אולי הריצודים האלה נגרמים מתזוזות קטנות בחיבור בין המחשב למסך. פשוט תשחק עם החיבור מאחורי המחשב ותבדוק אם זה גורם לריצודים..אם כן אז תהדק אותו יותר או תשים ספריי מגעים או שאולי החיבורים של הכבל או הכרטיס מסך שלך כבר בלויים ...
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר נסיתי להזיז את הכבלים של המסך ונסתי להזיז את הרמקולים יותר רחוק - לא עזרמז"א לבדוק אם המסך על פאזה אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.