עבור לתוכן

מעבד amd athlon הושבת לי כבר פעם שניה {בלי אוברקלוק}

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה המחשב הופעל ללא שום בעיות עם מעבד 65w 4600x2 עד שמכרתי אותו וקניתי מעבד85w 5600x2 ששרד כ4 חודשים ואחרי זה הושבט ללא סיבה

נכון שאני משאיר לפעמים את המחשב דלוק כמה ימים אבל אני לא חושב שדבר כזה אמור לשרוף מעבד.

התקלה היית שלפתע המחשב נכבה לגמרי לאחר זמן זה החמיר ופעמים היה נכבה מיד בעת ההדלקה.במעבדה בדקו וגילו שזה המעבד .והמעבד החלף בהסכמתי ל

6000x2 125w עם מאוורר סתוק

היום לאחר כ5 חודש להפתעתי המעבד הזה הודבק באותה בעיה {כמובן שהיום אני מתחרט שקניתי amd } שלא תגידו הלוח ,כי גם הוא החלף לפני כחודשיים

פורסם

קודם כל לא הכי חכם להיות עם המעבד הזה, בקיץ עם קירור סטוק. איזה מארז יש לך? יכול להיות שזו התחממות יתר אבל לא נראה לי.

בכל אופן מה אכפת לך, פשוט תחזיר ותיקח חדש.

פורסם

אני חושב שעם מעבד כזה עתור וואטים +כרטיס מסך זוללני ,

שכדאי שתקנה ספק יותר חזק ואמין מה HEC הפשוט שלך

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא הכי חכם להיות עם המעבד הזה, בקיץ עם קירור סטוק. איזה מארז יש לך? יכול להיות שזו התחממות יתר אבל לא נראה לי.

בכל אופן מה אכפת לך, פשוט תחזיר ותיקח חדש.

מה אכפת לי ?! אני יצתרך לחכות עוד שבועיים אם לא יותר למעבד הבא .המארז שלי זה 6a19 hec400w

פורסם

טוב זו כבר בעיה של היבואן או החנות. תתקשר תזרז עניינים. תגיד שזה לא יכול להיות שכ"כ הרבה מעבדים הולכים בפרק זמן קצר וכו' וכו' וכו'.

המארז אמור לתת קירור נחמד בסה"כ (יש לך מאורר מקדימה? אם לא תוסיף.) אבל לדעתי מעבד כמו ה-6000 צריך להיות עם קירור אחר מהסטוק.

פורסם
  • מחבר

יש לי מאוורר רק מול הדיסקים הקשיחים .וחוץ מזה תמיד שאני פותח את המארז יוצא חום .כנראה מהכרטיס מסך x1950p שמחמם את כל המערכת כשהמארז סגור

פורסם

ה6000+ מגיע עם קירור סטוק איכותי למדי עם צלעות קירור והוא מסתדר מצויין עם המעבד הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים