פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אז ככה, המחשב ת'אמת חדש, בקושי שבועיש עליו שתי מערכות הפעלה, XP 64BIT ו VISTA 64BITהכל היה בסדר עד אתמול בבוקר ככהיש לי תקיעות כל איזה 15-20 דקותהטמפ' בסדר גמור של כל הרכיבים, גם במאמץמה שמוזר זה שכשאני עובד סתם ככה התקיעה באה יותר מהרשיחקתי מקודם ב ASSASSIN CREED בערך שעה ומשהו ורק אז זה נתקעכשאני משחק זה נתקע אחרי הרבה זמןעשיתי בדיקה לזכרונות עם windows memory diagnosticsולא אמר כלום, עזבתי את המחשב וכשחזרתי המערכת כבר עלתה אז אני מניח שזה בסדרנציין בנוסף שמוזר שהכל התחיל כשהתקנתי את הצורב DVD החדש שקניתיתודה על העזרהאם צריך עוד פרטים רק תגידו
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אתה אומר שיש שני מערכות הפעלה על המחשב והטמפרטורות והזיכרונות בסדר אז לא עולה לי כלום חוץ מהתנגשויות או וירוסיםתריץ אנטי וירוס בינתיים זה לא יכול להזיק. מה המפרט שלך?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר פתרתי את הבעיה, הצורב עשה את הבעיות, היתה כנראה התנגשות חומרה או משהו כזהנלך להחליף אותו אלא אם כן מישהו מכיר פה פיתרון לזה...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר מצד אחד לא למהר אבל מצד שני זאת הבעיהיש איזה פיתרון ?! בדיקה כלשהיא ?!
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר התקנתי אותו התחילו הבעיות של התקיעותהוצאתי אותו הכל נפתר...אני מניח שהוא הגורם לבעיהאם הוא בסדר אבל נתקע מול חומרה אחרת שכן עובדת לי כמו שצריך עכשיואיך אני יכול לבדוק את זה ?!
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הגדת את הצורב נכון? מאסטר? סלייב? ג'מפרים? חיבורים? דרייבר מעודכן ותואם?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים חחח.. אני יודע, אני אמרתי לו מלא דברים כדי שיחשוב אם שכח משו... ברור שאין צורך בדרייברים i'm not that stupid
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אין מה להגדיר יותר מידי, דרייברים לא צריךהוא עובד בעיקרון, ג'אמפרים אין לי מושג איך מתעסקים בזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.