פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר הממ תדה..אבל אני לא מצליח למצוא את הגרסא שיש להרבה אנשים ..שרואים רק את העיינים ,שאר הפנים מכוסות
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר נו יש תמונה שרואים בהרבה מקומותרואיים את העיינים של הילדה(נראה לי עיינים כחולות) ורואים את הכיסוי על הף ועל הפה וזהו
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תמונה מוכרת מאודברוב המסעדות המזרחיות היא תלויה [ומפחידה רצח!אני לא מסוגל לאכול כשהיא מסתכלת עליי!!]בכל מקרה זו התמונה שמי שצפה בארץ נהדרת מכירהייתה עליה בדיחה והביאו את אותה התמונה רק עם עיניים פוזלותכל הקטע בתמנהו זה שרואים את ההשתקפות של הנוף בעיניים שלה
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר תמונה מוכרת מאודברוב המסעדות המזרחיות היא תלויה [ומפחידה רצח!אני לא מסוגל לאכול כשהיא מסתכלת עליי!!]בכל מקרה זו התמונה שמי שצפה בארץ נהדרת מכירהייתה עליה בדיחה והביאו את אותה התמונה רק עם עיניים פוזלותכל הקטע בתמנהו זה שרואים את ההשתקפות של הנוף בעיניים שלה..ואיך התמונה נקראת?<
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים יש לידידה שלי את התמונה שאתה מדבר עליה בחדר, אין לי מושג איך קוראים לה אבל היא מאוד נפוצה.לך לחנות שמתעסקת בתמונות וכאלה ותבקש\תשאל לגבי התמונה, בטוח שהם מכירים.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר כה ,העניין הוא שאני רוצה תמונה של התמונה הזו באינטרנט להראות למישהי וזהו...לאף אחד אין?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים יש את זה בלינק שהביאו לך. זאת לא התמונה הראשונה אלה השניה מתחתיה רד קצת למטה ותראה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.