פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני מחפש מסך LCD בעל פאנל איכותי כבר המון זמן חשוב לי במיוחד שיהיה אפשר לקרוא בו טקסט ולא ייצא לי העיניים מהחורים בגלל זה משיטוט בפורום ראיתי שעדיף מסך בעל פאנל איכותי, 971P יענה על צריכותי להפתעתי נכנסתי היום לאופיס דיפו וראיתי שגם בו רואים חרא הטקסט מרוח כמו כל שאר הLCD בימינו אז אני שואל בשביל מה להשקיע כל כך הרבה כסף על מסך שנותן אותו תמורה כמו כל השאר חוץ מהקטע של זוויות צפייה...במיוחד שאני סטודנט, כל שקל הולך על דלק אז אני מבקש המלצה על מסך שיהיה אפשר לכוונן אותו לגובה ולצדדים ויהיה תומך ב PIVOT ושייהיה עם כמה שפחות טקסט מסריח כזה הבנתי שבכולם זה בערך ככה אבל איזה מסך הוא עם הכי פחות ראיתי איזה LG אחד שיש בו פחות טקסט מטושטש אבל הוא לא תומך בכיוונון או שבכלל עדיף לקנות מסך שאני רוצה ולתלות עם זרוע על הקיר ? אבל בכל מקרה אזה מסך תומך בPIVOT וכמה שפחות טקסט מסריח כזה אני אוהב ככה תודה מראש לא חשוב גודל אבל שלא יחרוג מ-1700 שקל בכללי אני מחפש מסך 19-22 אינץ'
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים תבטל CLEARTYPE או CLEARTEXT או איך שלא קוראים לזה ב INTERNET EXPLORER וב WINDOWS ולא תראה את זה מגעיל ככה.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים דווקא לדעתי עם Cleartype הטקסט נראה הרבה יותר טוב. ה-JPEG מורח את זה וגורם לזה להיראות רע יותר ממה שזה באמת.אבל, כמובן זה אישי.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר טוב לאחר שיטוט קטן באינטרנט ראיתי שיש איזה שני דגמים עם PIVOT 20 אינץ' שלSamsung 2043BW ואחד של XEROXאז עזבו אני מוותר על הPIVOTהעיקר שיהיה פחות טקסט מסריח כמו שציינתי ושיהיה אפשר לכוונן אותואו לחלופין שיהיה אפשר לחבר אלי זרוע ואז יהיה ניתן לכיונוןאני יותר נוטה ל20-22 אינץ'ו yousux איפה אני יכול לבטל את ה CLEARTYPE או CLEARTEXT זה בהגדרות של המסך ? של הוינדוז ? כל מסך אפשר לשנות את זה ??תודה מראש
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים ו yousux איפה אני יכול לבטל את ה CLEARTYPE או CLEARTEXT Desktop -> Rightclick ->Properties -> Appearance -> Settings
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים Desktop -> Rightclick ->Properties -> Appearance -> Settingsזה של חלונות, אבל זה לא קשור, ב IE 7/8 יש הגדרה כזו באופציות שלהם ולזה הוא מתכוון בתמונות שהוא נתן שם.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר לאחר שהייתי באופיס דיפו ועוד כמה חנויותוראיתי את ה 971P לאומת אחריםאני לא רואה לנכון להשקיע במסך בעל פנל איכותי כי בכולם רואים חראאני לא מתכוון להתכיל לקרוא טקסטים בזוויות מטורפות כמו 180 מעלות....בקיצור המלצה של מסך 20-22 בעל PIVOT אם אפשות כיוונוןאו מסל עם PIVOT שאפשר לחבר לזרועאה ואם אפשר שיהיה גם תומך בHD תודה מראשראיתי שיש Samsung 2243BW בעל אגרונומיה טובה אבל עולה יחסית די יקר בעוד שSamsung T220P,הדגם היותר חדיש עולה יותר זול אבל לא יודע אם אפשר לחבר לו זרועתודה מראש על התגובות yousux איך אני משנה גם באפשרויות של האקספלורר כדי שאני יידע לעתיד ?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים ה - 2243W דווקא זול יותר, אני לא מבין איפה אתה בודק מחירים.ובטח התנאים שבהם ראית את ה - 971P היו לא טובים ולכן לא התרשמת ממנו.לך על זה - http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7124
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.