פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים זה ממש מעצבן!, ויותר מעצבן שאין סיבה מוצדקת ללמהאני זוכר שניסיתי להזמין Warhead מהאתר הרשמי אבל אחרי שאני מכניס את כל הפרטים - Us sales only.עכשיו אותו סיפור עם פאר-קריי 2. מה קרה להם?..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים תנסה www.game.co.uk או www.sendit.com באנגליה או אתרים בקנדה כמו www.cduniverse.com ו www.dvdboxoffice.com יש גם את www.play-asia.com.זה הכל עניין של לדעת מאיפה להזמין.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים נסה בסטים אם אתה רוצהלא זכור לי שבסטים גם יש הגבלה כזו.(וכן, החלה המכירה המוקדמת של פאר-קריי2 בסטים)
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים נסה בסטים אם אתה רוצהלא זכור לי שבסטים גם יש הגבלה כזו.(וכן, החלה המכירה המוקדמת של פאר-קריי2 בסטים)איפה בדיוק אתה רואה מכירה מוקדמת של זה בסטים?? כי אני עכשיו באתר ולא רואה
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אם זה משחק מחשב, תזמין מ cduniverse.בשביל מה לשבור את הראש?(אתמול הזמנתי משם את nba 2k9 בהזמנה מוקדמת. משום מה בארץ מתכננים למכור אותו ב 200 שקל כשזה משחק שעולה 20 דולר).
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים איפה בדיוק אתה רואה מכירה מוקדמת של זה בסטים?? כי אני עכשיו באתר ולא רואהhttp://store.steampowered.com/app/19900/מסתבר שגם סטים חסמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.