פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיההמחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000לא זכור לי בדיוק הדגםבכל אופןבביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאותבעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס)בקיצור,המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבהלדעתי זאת בעיית התחממותכעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky2 שאלות:איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים)שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורורתודה
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים ישנן לא מעט תוכנות לניטור טמפ'. אני ממליץ על אברסט.http://www.download.com/Everest-Ultimate-Edition/3000-2086_4-10499291.html?tag=mncol&cdlPid=10832752אגב הבעיה המתוארת לא חייבת לנבוע מהתחממות יתר לכן קודם צריך לבדוק טמפ' לפני שקופצים למסקנות.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר ברור שלאאבל הסימפטומים מראים סטייה להתחממותעל אברסט אני יודע ואני יכול למנות לך עוד 20 תוכנותזה לא העיקרוןהעקרון שהמחשב נתקע עוד לפני שאני מספיק להתקין(על מצב בטוח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.