ת'רד המתכונים שלכם V2 - עמוד 2 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

ת'רד המתכונים שלכם V2


gtabak_37

Recommended Posts

מצברוח לא תוקעים בסננדביץ' :P

ד"א אם אתה ממיס במספיק חמאה לא יוצא מר בכלל... אם מוסיפים שקדים לבראוניז בכלל אין טעמי לוואי...

איפה אתה עובד? ננסה את הג'בטה הזאת... ואו הייתי נופל עכשיו על איזה 2...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

איפה אתה עובד? ננסה את הג'בטה הזאת... ואו הייתי נופל עכשיו על איזה 2...

בפאב בטבעון.

הקטע הוא שהכריך שמכינים אצלינו ללקוחות הוא אחר (גם כן טעים אבל טעם שונה), אבל לצוות תמיד אפשר לאלתר משהו טוב (במיוחד אם אתה נמצא במטבח)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מתכון ראשון.

מיצרכים:

פרוסות לחם.

מחבת עם שמן.

וביצה.

ליטרוף את הביצה וליטבול את פרוסות הלחם.

לטגן את הפרוסות עד שהם שחומות.

להוציא את הפרוסות ולנגב את שאריות השמן.

לפזר סוכר טחון מלמעלה ולאכול.

הכי פשוט הכי טועים.

מתכון שני.

מי שרוצה להישתולל.

לקחת דג בורי או משהו בסיגנון.

לנקות אותו טוב טוב.

לקחת מלח ופילפל אנגלי אם אין אז פילפל שחור רגיל לתבל אותו מבפנים ומבחוץ.

להכניס לתוכו קצת כוסבור ושום וקובייה קטנה של חמאה למי שלא אכפת מהקלוריות.

הכמויות יכולות להישתנות לפי הטעם.

לחתוך כ-3 קווים בכול צד של הדג ולמלא בשום וכוסבור לקחת לימון וליסחוט על הדג מביפנים ומבחוץ.

להכניס לנייר כסף ולתנור למשך כ-35 דקות על חום בערך 160 או 170 מעלות.

חשוב ליבדוק את המצב שלו כול 5 עד 10 דקות.

אחרי שהוא מוכן להגיש לצלחת עם חתיכת לימון בצד.

עצה:

בישביל להעביר את הדג בצורה הכי טובה זה עם יין לבן חצי יבש.

כמובן שבכוס עגולה ומתאימה לשתיית יין, זו רק המלצה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אוווו אם כבר דגים...

תדוג לוקוס סלע

זאפטה בראש, פתח את הבטן, נקה טוב, דחוף לבטן שום, עירית, חתיכת חמאה שהבאת איתך בצידנית, תעטוף אותו בנייר כסף כאשר אתה זורק גם לתוך הנייר כסף קצת עירית

זרוק אותו לרבע שעה-20 דקות על המנגל שחיממת מראש

אחכ מוציאים (בזהירות! כוויות מובטחות אם אתה בא בלי כפפות בד) פותחים אותו ל 2 (באמצעות החתך בבטן שעשית כשניקית) וטורפים את הבשר.

זהירות... מעדן!!!

את המתכון שלי מומלץ לאכול על אותו הסלע בשובר גלים עליו דגת את הלוקוס בלווי חברים וכמה שישיות גולדסטאר...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

לא שמעתי עליו... שווה ביקור? (תיהיה אובייקטיבי :) )

האמת זה ממש תלוי מה אתה מחפש.

ככה בתכלס המקום יחסית קטן (מה זה יחסית? ממש קטן - 20-30 איש בפנים), מבחינת שתיה לדעתי יש מספיק.

אוכל די טוב (צפה למחירים מעל ה 40 כמעט להכול , זאת אומרת לאוכל אמיתי ולא לעוגת גבינה) .

אם אתה רוצה לבוא , לשתות עם כמה חברים בלי יותר מדי רעש (חוץ מהמוזיקה) והאנשים , לדעתי זה אחד המקומות.

אם אתה הולך כדי להתחיל עם בנות (ואם לא הולך אז עם אחת אחרת) אז זה ממש לא המקום , כי הוא כמעט אף פעם לא מפוצץ , ככה שאין לך 300 איש כמו באנזו)

ליותר פרטים וטיפים ממני דבר איתי בפרטי.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מתכון ראשון.

מיצרכים:

פרוסות לחם.

מחבת עם שמן.

וביצה.

ליטרוף את הביצה וליטבול את פרוסות הלחם.

לטגן את הפרוסות עד שהם שחומות.

להוציא את הפרוסות ולנגב את שאריות השמן.

לפזר סוכר טחון מלמעלה ולאכול.

הכי פשוט הכי טועים.

אתה מחזיר אותי לילדות! הגננת שלי הייתה עושה לי את זה ;D

ממליץ מאוד

--------------------------------------------------------------------------------

עכשיו עוד סנדוויץ' פשוט וטעים:

פותחים את הלחמניה. מורחים שכבה דקה (או עבה למי שאוהב) של מיונז.

שמים את פרוסות הפסטרמה מעל שכבת המיונז. חותכים את המלפפונים החמוצים לעיגולים

ומניחים מעל הפסטרמה. בצד השני של הלחמניה מורחים קצת חרדל (או הרבה למי שאוהב)

סוגרים את הלחמניה ואוכלים בתיאבון.

*ניתן להחליף בין המיונז לחרדל. רצוי להשתמש בלחמניה חמימה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אתמול חזרתי ב2 בלילה רעב אש, ולא היה שום דבר לאכול בבית, אז הסתכלתי באשכול ולקחתי השראה מאנשים ועשיתי את הסנדוויץ הבא:

זה מתכון לאנשים שאין להם שום דבר מיוחד בבית, רק הדברים הבסיסיים (ההורים שלי עצלנים ללכת לסופר :nixweiss:)

לוקחים לחם רגיל, שים עליו טיפה שמן זית, טיפה בצל, ושמים בטוסטר אובן לאיזה 10 דקות שיהיה קריספי ויקבל את הטעמים.

בינתיים לוקחים גמבה, ומבשלים במים חמים לכמה דקות, לאחר מכן מעבירים למחבת עם קצת שמן זית ומטגנים/קולים ל2-3 דקות.

לוקחים את הלחם, מורחים רטבים (אני השתמתי בממרח זיתים שחורים, שזה מומלץ!, ורוטב סנדוויץ מהבקבוקים הלחיצים, לא זוכר איזה טעם, לימון משהו...)

שמים את הפלפלים, מעל זה מגרדים גבינה בולגרית (אני השתמשתי בגבינת דן נדמה לי, העיקר שתהיה שמנה ורכה קצת)

שמים חסה, עגבניה, וסוגרים.

פשוט מעולה!

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

סנדוויץ' קטלני עם חזה עוף, הכנה מהירה:

מה צריך-

-חזה עוף פרוס, לא עבה מדי.

-מחבת

-שמן

-רוטב צ'ילי, מלח, פלפל שחור

-חצי תפוז

-ג'בטה

-טבסקו, אפשרי החדש עם השום. בשום אופן לא להשתמש בגרסה ה "extra hot" שעשויה מחבנרוס, זה הורס הכל.

-ירקות לפי הטעם, חסה ועגבניה- must.

אופן הכנה:

הכינו את חזה העוף הפרוס בקערה או צלחת ליד, תבלו בפלפל ומלח לפי הטעם. לא צריך הרבה.

לשים טיפה שמן במחבת (טיפה! חצי ממה שאתם שמים בשביל לטגן חביתה)

זרקו לשם את הפרוסות של החזה עוף, תיזהרו מהשמן שבהתחלה יקפוץ בצורה עצבנית. צרבו על אש גבוהה ותהפכו מספר פעמים, עד שהפרוסות יהפכו ללבנות (זה בדיוק חצי דרך עד למצב מוכן, מדובר על בערך דקה וחצי)

הוסיפו קצת רוטב צ'ילי (כן, בזמן שהכל במחבת! אפשרי להוסיף גם בשלב התיבול בהתחלה, אבל לדעתי במחבת יוצא יותר טעים), עם דגש על "קצת".

אחרי שהוספתם, תנו לזה 10-20 שניות, ותסחטו על זה קצת מיץ מהתפוז. (שוב, אפשר לעשות את זה גם בשלב התיבול בהתחלה)

צרבו במחבת עד להופעת "כתמים" בצבע כתום, תוציאו ותכינו על צלחת.

חממו את הג'בטה איך שבא לכם, תוסיפו את הירקות, אפשר להוסיף קצת פלפל שחור עליהם גם כן, מוסיף לטעם.

שימו את חזה העוף בתוך הג'בטה, תוסיפו טיפה טבסקו, ותאכלו ;D

זמן ההכנה הוא בערך 5 דקות, החיסרון היחיד הוא שצריך אח"כ לנקות את המחבת כמו שצריך. שווה את זה.

בתיאבון :xyxthumbs:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מתכונים פשוטים על בסיס לחם:

בקטלוניה (חבל בספרד בו שוכנת ברצלונה) לא נהוג להגיש חמאה במסעדות. במקום זה, מגישים לחם עם עגבניות: לוקחים פרוסת לחם (או ג'בטה או בגט) ומורחים עליו (או טובלים אותו ב)שמן זית, ועל זה פרוסת עגבנייה. וריאציות אפשריות - לקלות את הלחם והשמן מעט בתנור ו/או לגרד את העגבנייה על הלחם.

מתכון פשוט עבור לחם שום: לוקחים פרוסת לחם, מורחים עליה חמאה או מרגרינה, ומפזרים אבקת שום כתוש ואורגנו. שמים בתנור למשך כמה דקות עד שמזהיב.

מתכונים פשוטים עם חזה עוף פרוס:

הכי פשוט וקל - לוקחים תבלין לסטייק, מפזרים על חזה העוף, ומטגנים כ-5 דקות מכל צד עד שהוא עשוי.

לחילופין, אפשר להשרות אותו בתערובת של רוטב צ'ילי מתוק, רוטב סויה, פפריקה ופלפל שחור.

אפשרות נוספת היא לחתוך את העוף לרצועות, ואז לטגן אותו עם פטריות ו/או בצל (את הבצל מומלץ להתחיל לטגן לפני העוף, על מנת שיזהיב).

ולבסוף, מתכון פשוט עבור עוף מוקפץ עם ירקות.

מרכיבים:

חזה עוף חתוך לרצועות

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות רוטב סויה

פלפלים

גזר

כרוב

בצל

כל ירק אחר שנראה לכם מתאים

הכנה:

חותכים את הירקות והעוף לרצועות. מטגנים את הבצל בווק עד שמזהיב. מוסיפים את העוף ומטגנים אותו במשך כמה דקות עד שמלבין. מוסיפים את הירקות ואת הרטבים, וממשיכים לבשל על אש קטנה במשך כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.

אפשר להגיש על נודלס או אורז לבן.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

×
  • צור חדש...