ת'רד המתכונים שלכם V2 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

ת'רד המתכונים שלכם V2


gtabak_37

Recommended Posts

אני רעב. ;D

למישהו יש איזה שהיא הצעה למשהו שלא דורש הרבה חשיבה או מצרכים.

הכל יתקבל- בין אם סנדוויצ'ים או משהו עם בשר- העיקר שיהיה פשוט להכנה.

תודה לעוזרים :yelclap:

*אם יהיו הרבה תגובות נוכל אולי להפוך את זה ל"אשכול המתכונים של hwzone" :lol:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מתכון לסנדוויץ גבינה עם פרוסת עגבניה :

1. קח 2 חתיכות לחם

2. קח פרוסת גבינה (אפילו 2 לHARDCORE)

3. תחתוך פרוסת עגבנייה

4. סדר לפי הסדר הבא: פרוסה עגבניה גבינה פרוסה

5. רצוי להגיש קר, בתאבון

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

בראוניז.. תמצא ברשת מתכון ותפעל עלפיו (נורא קל) רק תמיס בחמאה קצת "מצברוח" :smile1:

או יש לי הצעה קצת יותר פרקטית

קוראים לזה הכריך הידידותי לסטלן:

קח לחם תניח עליו פרוסה גבינה שים עליה פרוסה פסטרמה או נקניק, תבל עם מעט טבסקו ושים ל 10 שניות במיקרו.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מתכון לטוסט:

1. קח 2 חתיכות לחם

2. קח פרוסת גבינה (אפילו 2 לHARDCORE)

3. תחתוך פרוסת עגבנייה

4. סדר לפי הסדר הבא: פרוסה עגבניה גבינה פרוסה

5. הכנס לטוסטר

6. חכה

7. תוציא מהטוסטר

8. תטפל בכוויות שחטפת כשלא נזהרת

9. תאכל

מתכון לחביתה:

1. שבור שתי ביצים (של תרנגולת או של מישהו שעיצבן אותך) לתוך מחבת עם שמן, ערבב וחכה

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

המתכון של igrosh טעים בטירוף! מומלץ ביותר... רק בדיוק הטבסקו שהיה לי נגמר :'( נלך לקנות שוב...

אנסה את שאר המתכונים גם כן... אתם מומזנים להמשיך להציע :xyxthumbs:

*דגש על מתכונים פשוטים

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

טוסט פיצה:

תמרח קצת רסק עגבניות על פרוסת לחם, שים עליה גבינה, שים אורגנו/ זעתר אם בא לך, שים על זה עוד פרוסת לחם ולתנור!

למרות שבתור נשנוש אני פשוט לוקח שתי פרוסות לחם/ פיתה (עדיף לחם) ומורח המון! שוקולד שולח לטוסטר שתידלק המנורה האדומה ותכבה פעמיים, נותן לזה להתקרר קצת ונהנה מהמעדן.

עריכה: עשיתי לעצמי חשק ללחם עם שוקולד בטוסטר, יאללה נלך להכין !

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

יש לי גם משהו להוסיף שאמי היקרה הכינה לי בזמנו וזה פשוט מעדן- דומה לסנדוויצ'ים של ארומה...

גבינה (אני השתמשתי בקשקבל או איך שלא רושמים את זה)

עלי בזיליקום

פרוסות עגבנייה

בתוך לחמניית דגנים\לחם שחור זה פשוט מעדן ומאוד משביע.

אפשר לעשות את אותה הווריאציה בסנדוויץ' בשרי:

פסטרמה

עלי בזיליקום

פרוסות עגבנייה

והרוטב הוא: חרדל ודבש שהוא מעולה לסנדוויצ'ים מהסוג הזה :xyxthumbs:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אם כבר סנדוויצ'ים, אז המלצה לסלט נחמד וממש טעים (צריך משהו בצד, לא?):

חסה

עגבניות

גבינת פטה/בולגרית

קרוטונים

דבש

(בלי שום חומץ או שמן)

קרוטונים אפשר לקנות מוכנים, או שאפשר להכין ע"י טבילת חתיכות לחם בשמן זית ואפייה בתנור למשך כ-10 דקות.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מתכון זריז טעים ומשביע נוסף

טגן מלווח, מיד אחרי שאתה הופך אותו (כאשר צד אחד מוכן) שים על הצד המוכן (אמור להיות למעלה) רסק עגבניות (אפשר להשתמש גם בקטשופ אבל עדיף רסק), זרוק על הרסק גבינה צהובה פזר למעלה תבלין פיצה סגור את המחבת כאשר מוכן... טרוף!

* שמתי2 לב שתוספות באות רע על מלווח פיצה...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

יאללה.

את הסנדוויץ אפשר להכין עם אנטריקוט או פרגיות (לפי הטעם שלכם כמובן)

לוקחים גבטה, חותכים לחצי. מורחים על צד אחד מה שרוצים (בעבודה אני מוקח ברנדי מיונז או צילי מיונז - אבל זה כי אני עובד בבר ויש לי את כול הרטבים, אתם יכולים לאלתר או לעשות כמוני)

צילי מיונז: צילי מתוק (הרוטב כן?) מעורבב עם מיונז (זה הבסיסי , יש אחד יותר טעים אבל הרבה יותר מסובך ואני לא זוכר את המתכון כרגע)

ברנדי מיונז (ממש לא זוכר): הייתי מנסה מיונז עם טיפה ברנדי (צייסר שתיים) וקצת עשבי טיבול.

סיימנו עם הצד הראשון של הכריך.

צד שני פנקו את עצמכם (אין על טיפה בצל ירוק וגמבה שעברה בישול בשמן עמוק - אבל זה הטעם שלי) תכלס לא חייבים לשים כלום.

עכשיו לחלק המפנק:

חותכים את האנטריקוט לרצועות יחסית קטנות.

לוקחים מחבת (עדיף טפלון) וגם עדיף שהיא תיהיה קטנה.

שמים טיפה שמן זית.

זורקים חתיכות של בצל סגול , גמבה (רגילה).

מקפיצים טיפה ומוסיפים את האנטריקוט.

משמה מחכים דקה - שתיים ומוסיפים צילי מתוק , ככה שרוב המחבת הקטנה שלנו כמעט מלאה (או הקיצור - הצילי נמצא בכול מקום).

עוד דקה - שתיים מורידים מהאש , שמים את האנטריקות וכול השאר על הצד עם הרוטב ומכניסים לתנור (בלי לסגור את הסנדוויץ , התנור בערך על מאתיים) אחרי דקה אפשר להוציא , לסגור ולהחזיר שוב לדקה. להוציא ולהתפנק. אפשר גם לוותר על הקטע (אם אתם ממש רעבים) ולהכניס את הסנדוויץ כבר סגור (גם כן לדקה - שתיים)

אין כמו לסיים משמרת רעב ולהתפנק על דבר כזה.

כמובן שאת רוב המתכון אפשר לשנות לפי הטעם שלכם אבל זה עקרונית הבסיס.

המתכון של igrosh טעים בטירוף! מומלץ ביותר

שניה שניה , הוספת מצב רוח? לא יצא טיפה מר?

אה כן, מה לעשות שהכריך שלי לא ממש פשוט , אבל תכלס זה 10-15 דקות הכנה ואתה פשוט מתפנק בצורה שאי אפשר לתאר (זה טעים ברמות)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

×
  • צור חדש...