עבור לתוכן

רכישת WII + באנדל בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש באפשרותי להביא WII מארה"ב בנסיעה קרובה ומשום שאני בור ועם הארץ בנושא הקונסולות רציתי לדעת לגבי בעיות שיכולות לקרות אחרי ההגעה עם הקונסולה לארץ.

דלומר האם יש בעיה עם העובדה שהיא NTSC ולא PAL, האם צריך צ'יפ וכדומה.

כמו כן האם כדאי לרכוש באנדל בחו"ל או אפשר גם בארץ.

פורסם

כן- הוא יהיה NTSC ולא תוכל לקנות משחקים בארץ מכיוון שבארץ מוכרים כמעט ורק PAL.

(אם כי לדעתי זה יתרון, עדיף להזמין משחקים מארה"ב, זה הרבה יותר זול)

אתה גם תצטרך לרכוש שנאי כדי שהמכשיר יקבל מתח של 220V ולא של 110V כמו בארה"ב. לפי מה שאני יודע זה סיפור של 300-400 שקל.

לדעתי בכל מקרה, אם אתה קונה מכשיר בארה"ב, תקנה את ה XBOX 360 Arcade.

פורסם
  • מחבר

מה עם צ'יפ הוא יפתור את בעית ה NTSC PAL?

פורסם

אסור לדבר על ג'וקים בפורום הזה ...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291983.0

;)

הקונסולה האמריקאית היא NTSC ואם אתה קונה משחקים מקוריים ומשחקים בחנות של נינטנדו היא עדיפה על הPAL האירופית. המשחקים החדשים של הwii עולים הכי הרבה 50 "מטבעות" רק שבארה"ב משתמשבים ב$ ובאירופה משתמשים ביורו. בגלל הפרשי המטבעות יוצא שהאירופים משלמים 30% יותר במקרה הטוב אבל כרגע זה בסביבות ה40% יותר. כנ"ל לגבי נקודות נינטנדו שמשתמשים בהם בחנות . 100 נקודות לדולר בNTSC ו100 נקודות ליורו בPAL .

אנשים שקונים משחקים וגרים בארץ לרוב מיבאים אותם מחו"ל מחנויות כמו videogamesplus.ca , play-asia.com וגם מebay . בארץ יש לפחות שתי חנויות שמוכרות משחקי NTSC והמחירים גם ככה מופקעים.

אתה צריך שנאי ושל 60W + וטלויזיה שתומכת בNTSC (רוב הטלויזיות שיש בארץ) .

מומלץ לקנות wii play (בא עם שלט) ונונצ'ק נוסף. ואם אתה שם תבדוק מה יש להם במשחקים המשומשים וכדאי שתעשה גם רשימה של משחקים שאתה רוצה לשחק בהם לפני שאתה קונה.

עריכת נ.ב.: אם אתה רוצה משחקים שבאים עם אביזרים מיוחדים כמו zapper , guitar hero,mario kart ,wii fit כדאי לך לקנות אותם עכשיו כי המחיר משלוח שלהם לארץ גבוה במיוחד בגלל הגודל הפיזי והמשקל שלהם. לדוגמה בvgp.ca הוא שולח משחקים רגילים ב7.5$ ובשביל mario kart הוא מבקש 100$ משלוח ( המשחק מגיע אם הגה פלסטיק מסכן שאפשר להשיג בסביבות 10$-15$ בנפרד כולל משלוח ). וחוץ מזה אולי תצתרך להשתמש באתרי עקיבה אחרי מוצרים כדי למצוא לך wii כי חג המולד הוא עוד חודשיים.

פורסם
  • מחבר

שוכנעתי, אני כנראה ארכוש לעצמי אחד בהקדם האפשרי.

תודה על העזרה. אני נותן לעצמי אזהרה על הדיבור על צ'יפים.

פורסם

בכל אופן שמח על ההחלטה לקנות WII! :xyxthumbs:

רק אני מקווה שאתה מודע שזה לא ברזולוציה HD 720\1080

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים