פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים היי,אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית של חבר שליומאז כשהוא פותח את המחשב המחשב נתקע במסך של הלוח אם(foxconn 661mxpl ) ולא מתקדם מעבר למרות שמסך הוא נותן לי אפשרותללחוץ על DEL ולהגיע ל BIOS זה לא מגיב לשום דבררק פעם אחד הוא הצליח להגיע ל WIN אחרי הוצאה מהחשמל לכמה דקות והחזרהאבל שוב פעם התופעה חזרה לאחר מספר דקות.(המחשב לא עושה ריסטים לעצמו הוא פשוט תקוע.)מה ניתן לעשות?תודה מראש.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר על הכל אין תגובה פשוט ניסיתי גם אתחול של ה CMOS וגם לא העלה דבריש עוד אפשרויות?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים תנסה להוציא את הזיכרונות ולהכניס בחזרה ואחרי זה גם את הארדיסק להוציא מהמחבר ולהכניס בחזרה הכל שהמחשב מכובה כמובן גם תאפס את הביוס על ידי הוצאת הבטריה ותראה אם עובד ותעדכן בהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים גם לי היתה בעיה כזות רק השבוע וזה היה לוח אם! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :nono:
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים הייתי מציע לך לנסות למצוא פיתרון לפני שאתה קובע שזה לוח אם כי לפי הסיפור שלך אני לא יפסול תאפשרות של הלוח אם אבל לא נראה לי
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים במסך פוסט של הביוס..הוא רושם לך ללחוץ על DEL וחוץ מזה הוא רושם עוד משהו ?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תבדוק אם יש ריח מהלוח אם ואם יש קבלים נפוחים כי אם אין שום סימן אני לא מאמין שהלוח אם נשרף או משהו כזה.יכול להיות גם שהבטריה שלך נגמרה תנסה לקנות אחת חדשה אולי זה יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.