פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים היי ניכנסתי לביוס שלי (AMI) ובאפשרויות של ה BOOT לא הופיע לי הכונן דיסקים שלי אלא רק הכונן קשיח והכונן דיסקטים.מה אני עושה בכדי שהביוס יזהה אותו?תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים תן יותר פרטים:*מפרט.*על איזה כונן מדובר?*מה הגרסה של הביוס?*בווינדוס הכונן עובד כרגיל? הבעיה מופיעה רק בתפריט ה-Boot?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר תן יותר פרטים:*מפרט.*על איזה כונן מדובר?*מה הגרסה של הביוס?*בווינדוס הכונן עובד כרגיל? הבעיה מופיעה רק בתפריט ה-Boot?1.כונן דיסקים CD\DVDp4p800-e.23.כן,בוינדווז הכול עובד כרגיל.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני לא בטוח אבל נראה לי שאתה צריך לעשות עדכון ביוס תסתכל בפורום יש מדריך שמסביר איך לעשות את זה אבל תמשיך לקבל תגובות לפני כי אני לא הכי בטוח שזה מה שצריך לעשות.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים זה SATA או IDE?אם זה IDE תבדוק שהג'ימפור נכוןהכי טוב שתנסה על מחשב אחר ותראה אם גם שם לא מזהה.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר זה SATA או IDE?אם זה IDE תבדוק שהג'ימפור נכוןהכי טוב שתנסה על מחשב אחר ותראה אם גם שם לא מזהה.מה אמור להיות SATA או IDE?הכונןHD?אם כן אז הוא SATA.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים איך עד עכשיו התקנת מערכת הפעלה על המחשב אם הכונן לא מזוהה בביוס ?הכונן חדש ?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר איך עד עכשיו התקנת מערכת הפעלה על המחשב אם הכונן לא מזוהה בביוס ?הכונן חדש ?לא,פשוט פתאום זה נעלם לי.אבל תודה רבה לכל מי שניסה לעזור לי,היסתדרתי כבר(החלפתי את הכבל ל MASTAR)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.