פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים Win 98 secWin MEWin 2000כולם עובדים מעולה !המחשב שלי הואp2 - 4oo mhz192 ramvoodoo 3 3000 ( im feeling ashame for thisvibra 128MOTOROLA 56K MODEM
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים מחבר אינטרנט, כתיבת עבודות ועריכה, שמיעת מוזיקה - עריכת מוזיקה, שידור שירים ברשת ומיקסוס טראקים ומידי פעם משחק פה משחק שם ( Diablo 2 expansion, heroes, manger )
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים לדעתי עדיף לך ווינדוס 98, גם ביצועים כלליים יותר טובים של המערכת וגם יותר ידידותי למשחקים וכו'.
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אני לא מבין את הקטעים של כולם עם המילניום.. זוהי מערכת הפעלה מעולה. מה הבעיה איתה??למרות שהייתי ממליץ לך השימוש בwin2k, היא הרבה יותר טובה. (וכמו שאמרו, עם קצת הורדות דרייברים. היא לא הכי תואמת!)
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אני לא ממליץ לך XP עדיף לך 98SE .אני למשל על ME אני יודע מה כולם אומרים וחושבים עליה ,אבל אני ממש מוציא ממנה את המקסימום , ושום מסך כחול .
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים לך על ווינדוס אקס פי !! אין הודעות כחולות כאלה , פועל בצורה נקייה ומהירה . 0 תקלות ! אין צורף להתקין דרייברים אפילו , הכל כבר מוכן !
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים לך על ווינדוס אקס פי !! אין הודעות כחולות כאלה , פועל בצורה נקייה ומהירה . 0 תקלות ! אין צורף להתקין דרייברים אפילו , הכל כבר מוכן ! דבר בשם עצמך ! היו פה כבר מספיק תרדים של אנשים שקיבלו המון מסכים כחולים ב-XP ואפילו המחשב איתחל את עצמו בלי שידעו מה הסיבה. כמו בכל מערכת הפעלה גם XP רגישה לבעיות חומרה או לתוכנות/דרייברים לא טובים ועלולה לקרוס. ברור שאם מתקינים הכל נכון והמחשב מספיק טוב כדי לסחוב את XP אז קריסה זה דבר מאד נדיר, הרבה יותר מאשר בחלונות 9X. אצלי למשל אין קריסות והמחשב דולק כל הזמן. לפעמים אני אפילו לא מאתחל במשך כמה ימים ו-XP מסתדר עם זה. ב-9X זה לא היה ככה, הייתי מאתחל לפחות כמה פעמים ביום. (שלא לדבר על קריסות).
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים xp ירוץ על פנטיום 2 ? אני לא בטוח : לפי דעתי לך על 98se ושכחתי דבר נוסף : יש לך voodoo3 לא ניראה לי שיש דריברים ל xp או שתחליף חלק מהחומרה שלך ...
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים XP מתאים לכל מעבד מ-300 מגה הרץ ומעלה (מינימום 266 מה"צ) כך שפנטיום 2 בהחלט נכלל בדרישות המינימום.
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים XP מתאים לכל מעבד מ-300 מגה הרץ ומעלה (מינימום 266 מה"צ) כך שפנטיום 2 בהחלט נכלל בדרישות המינימום.לא בדיוק, pII מתחיל את הסדרה מ200Mhz, אבל במקרה שלנו -(סס4) זה בסדר גמור..בכל אופן -Xp תומך בכל voodoo בשוק, אם אתה צריך עזרה -אני פה לצידך. אחרי הכל, גם אני משתמש בvoodoo.
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים אתה בטוח שפנטיום שתיים התחיל מ-200 מה"צ ? הייתי בטוח שהמעבד הכי איטי היה 266. בכל מקרה זה לא משנה כי דרישות המינימום הם לפי מיקרוסופט ויש דברים שאפשר לעקוף אם מבטלים דברים מיותרים שה-XP מתקין (בעיקר גירסת ה-PRO), ומצמצמים את האפקטים-דפקטים של הגרפיקה. ואז אפשר להריץ את XP גם על מחשב איטי יותר (רק לא לנסות על פנטיום 1 100 מה"צ למרות שזה יהיה בהחלט מעניין... ;D ;D )
פורסם 2002 בפברואר 1223 שנים יש לי בערך מחשב כמו שלך ומותקן אצלי:WIN 98 SECוזה עובד אצלי טוב מעולה!אז לך על 98
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.