פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים היה לנו ברחוב משהו מוזר כזה עם החשמל, הוא נדלק ונכבה כמה פעמים רצוףבקיצור אני מדליק עכשיו את המחשב והוא מגיע לי למסך שחור עם האפשרויות של safe mode ו start windows normallyלא משנה מה אני בוחר אני רואה את הטעינה של ה XP ואז המחשב עושה restart.מה נישרף? :-(
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים זה נראה כאילו כמה קבצים נדפקו לך בדיסק הקשיח... זה קורה לפעמים אחרי הפסקות חשמל...תנסה להכניס את הדיסק של XP ולעשות REPAIR, אולי זה יעזור... אם לא אפשר להתקין את הוויהדוס מחדש (בלי לפרמט, למרות שרצוי אחרי מקרה כזה).
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים להבא - אל פסקהשקעה של ~400 שח בכדי להגן על מחשב שלפעמים עולה יותר מ-6000 שח זה לא השקעה גדולה מדילא קונה מחשב חדש בלי אל פסק חדשרק כדרך אגב כל המכשירים ה-"רגישים" (מערכת קולנוע ביתי, מחשב וכו') אצלי מחוברים לאל פסקהספיק לי פעם אחת נחשול מתח ששרף לי את כל המכשירים הרגישים (ולא, לא חברת חשמל ולא חברות הביטוח מכסות נגד הנזק הזה)למרות שבפסיקה (משפטן חובב) כבר מופיעים מקרים בהם בית המשפט פסק פיצויים לאנשים פרטיים אבל כנוהל היא לא מחזירה כלוםכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.