עבור לתוכן

מחירי המחשבים עלו ב12% בערך עקב הדולר

Featured Replies

פורסם

אתם מבינים איזה משמעותי זה ?

מחשב שעלה 6000, יעלה 6700. תחשבו מה קורה לאלה שמשקיעים הרבה במחשב (סכומים של 10000 ש"ח כמו במפרטים שלכם). HWzone, כדאי תתחילו להתאים את המפרטים שלכם לדולר החדש.... כי אני חושב שאחרי העלייה הזאת המחיר של המחשב שעולה 10000 ש"ח קצת יעלה... (הדוגמה הכי חיצונית)

אם המחירים בארץ ישראל הולכים לפי הדולר, אז שגם יחליפו את המטבע לדולר. אי אפשר ככה לשחוט אנשים...

• תגובות 41
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך לעזאזל הגעת לזה?

נכון שהייתה עליה (12% מאז הורדת הריבית במשק) אבל זה לא אומר שהמחיר הסופי עלה גם כן ב12%...

פורסם

ואללה רעיון טוב!!

הרי : שכר הדירה,דירות,מחשבים,שירותי מיחשוב,וכולי וכולי עולים בדולרים!

ומה שאנחנו קונים בשקלים זה רק לחם חלב וזהו!! כמעט כל השאר בדולרים!!!!! יאללה להחליף את השקל בדולר!!!

פורסם

יאללה להחליף את השקל בדולר!!!

:lol:

LOL

פורסם

שיעברו כבר ליורו או משהו...

השקל הוא חלש ואומלל, אני לא רואה שום סיבה להישאר איתו..

פורסם

השקל הוא חלש ואומלל

במילה אחת:

אימפוטנט!

ממש כמו שר האוצר!

פורסם

מה זה?!?!!?! איפה הגאווה העצמים!!!!

השקל המטבע ההישראלי

:lol: :lol: :lol:

פורסם

בואו נעבור לינים (Yen) ;D

פורסם

מה זה?!?!!?! איפה הגאווה העצמים!!!!

השקל המטבע ההישראלי

:lol: :lol: :lol:

משהו

כשהדולר עולה ב50 אגורות בכמה חודשים קשה לי להתגאות

פורסם

אני לא יודע למה עברנו לשל ולא נשארנו עם הלירה א"י, היא הייתה שווה בערך כמו לירה שטרלינג....חבל.

פורסם
כשהדולר עולה ב50 אגורות בכמה חודשים קשה לי להתגאות

לידיעתך איש מט"ח, הדולר הגיע כבר ב 98 ל 4.4, אז כל כמה חודשים בכמה אגורות זה קצת מופרז

לא נראה לך?

וסביר להניח שאם יעלו את הריבית הדולר שוב ירד(בהתאם למה שקרה ב 98...).

פורסם

מה עם רובלים ?

פורסם

אני בעד דרכמות יווניות...

אבל אם אתם מתעקשים נתפשר על דינר ירדני, אפשר גם להדפיס שטרות חדשים עם הדיוקן של "בין לאדן"... ;D

פורסם
  • מחבר

"ומה שאנחנו קונים בשקלים זה רק לחם חלב וזהו!! כמעט כל השאר בדולרים!!!!! יאללה להחליף את השקל בדולר!!! "

נכון ! קונים סחורה בדולרים (כמעט כל החשמל) ? משלמים על הסחורה לפי הדולר ? שנעבור גם לדולר.

בקשר למיני מייזר שאמר שהמחיר הסופי לא מתייקר ב12%, בטח שהוא מתייקר ! חוץ מהמחיר של ההרכבה של המחשב הכל יותר יקר. כל החלקים בדולרים.

פורסם
בקשר למיני מייזר שאמר שהמחיר הסופי לא מתייקר ב12%, בטח שהוא מתייקר ! חוץ מהמחיר של ההרכבה של המחשב הכל יותר יקר. כל החלקים בדולרים

בעולם כמחשבים לצערנו זה כך, התחומים אחרים כגון מוצרי חשמל היבואנים לפעמים סופגים חלק מהעליה במטבע.

אבל במחשבים גם יורד המחיר כשיורד הדולר, ובתחומים אחרים זה לא כך תמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים