עבור לתוכן

עזרה | צריך הדרכה לגבי הHD4870 SAPPHIRE

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים..

אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש :)

פורסם

תציין מה הבעיה ומה המפרט הכללי של המחשב כולל מ"ה.

לא רצים כל כך מהר לעדכן ביוס..

פורסם

למה לא? יש סיבה שיוצאים עדכוני ביוסים לכרטיסי מסך וללוחות אם: יציבות, ביצועים, צריכת מתח.

תריץ חיפשו בפורום יש מדריך (שים לב שאתה מוצא ומצבע את המדריך הדוסי ולא את הוינדוסי!)

פורסם

למה לא? יש סיבה שיוצאים עדכוני ביוסים לכרטיסי מסך וללוחות אם: יציבות, ביצועים, צריכת מתח.

תריץ חיפשו בפורום יש מדריך (שים לב שאתה מוצא ומצבע את המדריך הדוסי ולא את הוינדוסי!)

תקרא מה כתוב..לא שללתי עידכון ביוס אבל כן צריך לראות מה הבעיה שלו, האם לא נכון לציין לו שיש גם סיכונים בעידכון ביוס? כבר ראיתי אנשים שאמרו "שלום" לרכיבים שהעידכון כשל.

פורסם

נכון אבל אם קיים עדכון ביוס לחומרה שלו הוא לא קיים סתם.

כל עוד לא פוסחים על שלבים ומגבים הכל (וכמובן שלא עושים את העדכון מסביבת הוינדוס) אין שום סיבה בעולם שהמוצר יהפוך ללבנה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה המהירה.. והבעיה שלי היא הבעיה הידועה בגרסה הזו של הHD4870 של SAPPHIRE..

מצאתי שהכרטיס שלי הוא בגרסה 24.7.2008

ומס' הביוס שלו הוא: 011.006.000.003

ובדקתי ואני צריך לעדכן כי באמת יש לי בעיה עם הכרטיס הזה כמו לכל השאר (ברחבי הפורומים - AMD ועוד ועוד).. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI --> 8.9

עכשיו הבעיה היא שהפתאום המסך נראה בחלקים כאלה ואז מגיע לקריסה כוללת ואז מופיע המסך הכחול שבו מצוין כי ישנה בעיה עם הכרטיס מסך..

משחקים ספורים פועלים לי כמו שצריך - Cod4, קרייסיס הראשון וBLACKSITE AREA 51. כל השאר קורסים בזמנים של חצי שעה עד לשלב שבו המשחק רק נטען והמחשב קורס..

המפרט:

מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz

לוח אם - Asus P5QC

זיכרון - 4GB CL5

כרטיס מסך - Sapphire HD4870 GDDR5 512MB

מערכת הפעלה -

Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1

עכשיו הורדתי כבר את העדכון ביוס של ספיר אבל רציתי לדעת איך לעדכן אותו..

פורסם

תבדוק את רכיבי הקירור שלך.

מאוורר של המעבד - מאווררי המארז - וכמובן הקירור של הכרטיס שהוא אכן מקרר טוב.

בעיה כמו שאתה מתאר יכולה להיות גם מבעיות של טמפרטורה לא תקינה של המערכת.יכול להיות שמהשחקים שמביאים לקריסה הם גם כאלה שדורשים

יכולת עיבוד חזקה יותר.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הקירור והכל תקין.. הטמפרטורה היא בדיוק כמו שצריך להיות בזמן מנוחה.. ולתגובה הקודמת אין לי כונן 1.44.. יש אפשרות דרך DISK ON KEY? ואם כן אז בלי לפרמט אותו?

פורסם

בדקתי את הקירור והכל תקין.. הטמפרטורה היא בדיוק כמו שצריך להיות בזמן מנוחה.. ולתגובה הקודמת אין לי כונן 1.44.. יש אפשרות דרך DISK ON KEY? ואם כן אז בלי לפרמט אותו?

אתה יכול לעדכן גם דרך CMD של ה-WINDOWS, לא יקרה שום דבר.

פורסם
  • מחבר

צריך DOS טהור

פורסם

אתה יכול לעדכן גם דרך CMD של ה-WINDOWS, לא יקרה שום דבר.

פורסם

זה לא רק קטע של להרוס, יכולים להווצר באגים

הריי תוך שימוש בכרטיס אתה משנה את הביוס...

ממש לא שימוש בטוח :nono:

פורסם
  • מחבר

אז קיצר.. מישהו יכול להדריך אותי איך ליצור USB BOOT ואז לעדכן את הביוס?

פורסם

שלח לי את המייל שלך בפרטי אני אשלך לך את כל מה שצריך כדי ליצוק BOOT DOK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים