עבור לתוכן

זיכרון מטמון ואיטיות האנטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי שאלה שאני מקבלת עליה תשובות סותרות לכן אשמח לתשובה אמינה ועניינית

אבא שלי עובד במקביל על כ5 אתרי אנטרנט כולם קשורים לבורסה ומכילים גרפים טבלאות ומתעדכנים תדירות

יש לו זכרון של 768 (512 ועוד 256 שהוסיף לפני כמה חודשים)

המחשב זז באטיות שמוציאה מן הדעת והאתרים פשוט לא זזים

צב עוקף אותו בסיבוב

אמרו לנו שזה קשור לזכרון והוא צריך לפחות עוד ג'יגה..

מה דעתכם?

ישנם גם כאלו שאמרו לנו שהוא אמור להסתדר עם 256 גם ושאין צורך ביותר

אני מדגישה שהוא עובד עם לפחות 5 אתרים והם די כבדים אבל המחשב איטי גם כשרק אני עובדת עם הג'ימייל וכל שאר התוכנות/ אתרים סגורים

והמחשב עבר פרמוט לפני שבוע.. ושום דבר לא השתנה..

אשמח לתשובה

חג שמח ושנה טובה

נעמה :xyxthumbs:

פורסם

לאט לאט...

על איזה ווינדוס המחשב שלו עובד ?

פורסם

זה תלוי גם במעבד.

אם זה מחשב ישן (פנטיום 4) מספיק אתר אחד מבוסס פלאש כבד בשביל לגרום למחשב לעבוד לאט.

פורסם

מה המפרט המלא של המחשב ?

תנסי לבדוק את תפוסת הזיכרון והמאמץ של המעבד בזמן העבודה האיטית של המחשב ותעדכני פה.

פורסם

יכולות להיות פה מס' אפשרויות:

* מעבד: מ-P4 ומעלה לא אמורה להיות בעיה (וגם, במצבים מסויימים) פחות מזה - אז זה מכניס את האפשרות של מעבד חלש מדי.

אם זה מעבד כמו שציינתי למעלה, והוא לא מגיע לטמפ' יותר מדי גבוהות - אז אפשר להוריד אותו מהפרק(אני בעצמי עובד על מערכת מבוססת P4, בעלת 1G זיכרון - ואין לי שום תלונות לגבי העבודה השוטפת במחשב[כמובן שהוא רק ליישומי אינטרנט/תוכנות])

* תוכנה: אי אפשר לשלול בעיית תוכנה, אלא אם כן בטוחים במאה אחוז שהמחשב נקי מקבצי ריגול/וירוסים/טרויאנים וכד'.

בנוסף לכך, תבדקי אם יש משאבי מערכת חריגים (Ctrl+Alt+Del), המשתמשים בכמות מוגזמת של זיכרון.

* הרכיבים במפרט לא מספיקים: האפשרות הזאת קשורה בעצם לאפשרות הראשונה, אבל יכול להיות שכל המפרט חלש מדיי.

תרשמי כאן את המפרט המלא של המחשב, על מנת שנוכל לשלול(או לקבוע) את הקשר של המפרט לבעיה המתוארת.

לפי דעתי, אם יתברר בסופו של דבר שאפשרויות 1+3 לא יעמדו על הפרק - רוב הסיכויים שיש וירוסים/תוכנות ריגול במחשב, שבעקבותן נגרמת האטה.

שאלה נוספת: האם האיטיות מורגשת אך ורק ביישומי אינטרנט?(גלישה בדפדפני אינטרנט בעיקר), או שהיא מופיעה גם בכל הפעלה של תוכנה/משחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים