פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אני נמצא בשרת2 ובשרת המהיר תחת אותו יוזרולמי שלא מכירhttp://www.travian.co.il/
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר שרת מהירX3, משמע אם היה לוקח למבנה מסויים חצי שעה בשרת הרגיל, אז בשרת המהיר זה רק 10 דקות.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים המשחקים האלה חביבים לאללה, הבעיה היא שכשאתה מתקדם במשחק, באיזשהו שלב אתה חייב לשבת על המחשב שעות כדי לנהל הכל.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים שרת מהירX3, משמע אם היה לוקח למבנה מסויים חצי שעה בשרת הרגיל, אז בשרת המהיר זה רק 10 דקות.מוזר אני לא יכול להיתחבר אליו זה עושה לי שם מישתמש לא מוכר
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים שחקתי בזה לפני שנה בערך.. ^^ הייתי בגילדה השניה הכי חזקה בשרת.. COM..היה כיף <: אני זוכר..אבל נגמלתי.. אז נגמלתי.. משחק ממכר.. בסופו של דבר.. החלון של זה פתוח לך 24/7.. ואתה כל שניה בודק מה חדש..חוץ מזה משחק מאוד כיפי
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים נירשמתי שיחקתי איזה חודש.... בניתי איזה 10 ערים ואז הלך לי האינטרנט ליומיים!!! חזרתי וכל מה שהיה הלך..... מתוך 10 ערים 8 בקריסיס קשה ושתיים מרוקנות והרוסות.... עדיף כבר www.battledawn.com
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים נירשמתי שיחקתי איזה חודש.... בניתי איזה 10 ערים ואז הלך לי האינטרנט ליומיים!!! חזרתי וכל מה שהיה הלך..... מתוך 10 ערים 8 בקריסיס קשה ושתיים מרוקנות והרוסות.... עדיף כבר www.battledawn.comזה בדיוק הקטע. אתה צריך ממש לשמור על מה שיש לך במשחק כדי שלא יהרסו לך. כשאתה גדל ומתפתח זה כבר גוזל המון שעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.