פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים זאת שאלה שהרבה שואלים. אין אפשרות לדעת מה הפוטנציאל . אני יכול לתת לך ממוצע של OC באתריי אובר קלוק עולמיים ואני בנוסף יכול להשוות את המערכת מחשב שלך למערכות מחשב דומות בעולם!!, ולתת לך את התוצאה שהם הגיעו אליה מה שאר רכיבי המחשב שלך????
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר Intel C2D E6750Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GCSystem Memory 1GBNVIDIA GEFORCE 8500GTDisk Drive 250GB WDLED 12CMF 400 W REAL EZCOOL
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים התדר הOC הממצע של המעבד הזה הוא 3950 לפי האתר HWBOT אבל לא מצאתי שום מערכת זהה לשם השואהכפי שאמר לעיל אני מאמין שלחות האם של אינטל הם חסומים לOC.דרך אגב אינטל מתכוונת לשנות את הנ"ל כיוון שהם ראו שלוחות שמאפשרים OC זה קהל יעד מאד גדול והם רוצים לנצל חלק מהשוק הזה. אז בעתיד הם כן יוציאו לוחות עם אפשרויות OC.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים עד כמה שידוע לי, בלוחות של אינטל אי אפשר לבצע OC.לפחות לא בלוחות הרגילים, רק בגרסאות הEXTREME שלהם
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מביקורת שקראתי גם לוחות האקסטרים שלהם (BAD AXE וכאלה) לא משהו לOC...ובלוחות הזולים אי אפשר לעשות OC בכלל. פשוט אין תפריט כזה בביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.