עבור לתוכן

מיני ביקורת על "דבלוב" לWII

Featured Replies

פורסם

אני יעשה את זה קצר

דבלוב הוא משחק שהתחיל את דרכו כמשחק חינמי

יותר מאוחר מפתחת רצינית לקחה אותו ועשתה מימנו פרויקט לWII

ואולי בעתיד לקונסולות אחרות

בכל מקרה משחקים בלוב שאין לי מושג מה זה אומר

שיכול לקחת צבעים שונים ולצבוע אזורים

de-blob-20080303110349825_640w.jpg

איזה יצורים חסרי צבע כבשו את העולם

ואתם צריכים להציל אותו

הגרפיקה נחמדה וככה גם הסאונד

השליטה והמצלמה בסדר

אורך החיים בערך 10 שעות אבל יש מולטי ויש "עולם חופשי " למי שרוצה לצבוע כל אזור עד הסוף

יש גם הרבה משימות שאפשר לעשות בתוך המשחק

הבעיה של המשחק זה חוסר גיוון

בכל מקרה זה הרגיש לי כמו "אנחנו אוהבים את קאטמרי "

ומי שאוהב משחקים בסגנון שלא לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות שילך על זה

אני נותן לו 75 מתוך 100

תראו סרטון להבין איך המשחק הולך

דרך אגב ככה ניראה המשחק החינמי

פורסם

"דה בלוב" באמת חוזר על עצמו, כל הזמן צריך לצבוע בניינים ועוד בניינים ועוד בניינים - מייגע ומשעמם אחרי שהבנת את הנקודה!

אבל המשחק ממש לא דומה ל"קטאמרי דמאסי" (שזה השם המקורי והנכון של המשחק!!! המשחק שהזכרת זה משחק ההמשך שמוזכר בו השם המקורי)

שהוא משחק גאוני וכיף בטירוף שאף פעם לא נמאס לאסוף עוד ועוד דברים ולהגדיל את הכדור שלך - אין שום קשר בין המשחקים!

בכל מקרה, גם אני מסכים שמגיע לו 75 - משחק מאוד מושקע יפה וצבעוני רק חבל שהוא לא מגוון מספיק...

ואם כבר הזכרנו את המשחק אז לדעתי לסדרת משחקי קטמרי (שהם די דומים אבל אני לא חושב שצריכים לתקן משהו שהוא לא שבור)

מגיע ציון 95 על המקוריות וההנאה הענקית שיש במשחק (הגרפיקה הדי מסכנה שיש במשחק לא ממש מפריעה ואפילו מייחדת את הסדרה

ולכן היא לא ממש מורידה מערכו)

פורסם
  • מחבר

תראה יתכוונתי שהיה לי בערך כיף כמו בקאטמרי

ובכלל פה יש איזורים שם יש אזורים

נכון שזה לא אותה משחקיות בדיוק

אבל לאסוף דברים באזור מול לצבוע דברים באזור לא הרגיש לי כל כך שונה

פורסם

סיימתי את המשחק

משחק פשוט ענק!!!

אני ממש לא עושה את זה הרבה אבל הפעם אני מוריד את הכובע בפני יוצרי המשחק, תודה לכם, עשיתם עבודה פשוט מעולה

וקרירין הערה בונה: הסיקה שלך לא נותנן אפילו מידע לגבי הציפורן של המשחק... :-\ (AS USSUAL)

פורסם
  • מחבר

אתה מוזמן לכתוב הרבה על המשחק

לדעתי אין הרבה מידע לתת

סך הכל צריך לשחק במשחק כדי להבין איך הוא מרגיש

פורסם

למי שמתעניין - המשחק פותח על ידי 9 סטודנטים מאוניברסיטת אוטרכט בהולנד במקור למחשב (הוא שוחרר להורדה בחינם) בתור פרויקט לימודי אך בסופו של דבר התפתח למשחק על כמה קונסולות שונות (PC, WII, DS וגם טלפונים ניידים - לי אישית יש את הגרסאות של ה-PC וגרסא לטלפון הנייד ואני מחכה לגרסא של ה-DS כדי לרכוש אותה).

http://www.gamedev.net/community/forums/topic.asp?topic_id=401276

המשחק הזה באמת מצוין בהתחשב בכך שהוא פותח על ידי כמה סטודנטים ואני אישית נהנה לשחק בו, סוכני ה-INKT (האנשים הרעים במשחק ושקרירין לא ציין שקיימים במשחק משום מה) מהווים אתגר לא רע בכלל.

פורסם

בכל מי שיש לו WII זה ממש MUST!!!

ובייחוד למי שאוהב מוזיקה ואילתורים

פורסם
  • מחבר

המשחק הזה באמת מצוין בהתחשב בכך שהוא פותח על ידי כמה סטודנטים ואני אישית נהנה לשחק בו, סוכני ה-INKT (האנשים הרעים במשחק ושקרירין לא ציין שקיימים במשחק משום מה) מהווים אתגר לא רע בכלל.

איזה יצורים חסרי צבע כבשו את העולם

ואתם צריכים להציל אותו

המשחק הזה באמת מצוין בהתחשב בכך שהוא פותח על ידי כמה סטודנטים ואני אישית נהנה לשחק בו,

המשחק לWII פותח על ידי חברה גדולה

והוא שונה מהמשחק החינמי

נתתי סרטונים בהודעה הראשונה ורואים בבירור את ההבדלים

פורסם

המשחק ל-WII מבוסס על המשחק שפותח על ידי הסטודנטים, המפתחת שלו ל-WII פשוט ביצעה התאמות לקונסולה.

פורסם
  • מחבר

תמיד מחייך זה היה הרבה יותר מהתאמה

יותר כמו רימיק

פורסם

REMAKE טוב... ממש טוב...

תאמין לי שהרמה של המשחק למחשב לא מתקרבת לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים