פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אני יענה על הכותרת:ביוס כבר יש על הכרטיסוכמו בלוח אם גם ביוס הכרטיס זה סט הגדרות לגביי הפעלתוהכרטיס כבר מגיע עם ביוס מובנהלפעמים כשיש אי יציבויות החברה משחררת ביוס חדש לעדכון שייסדר את הבעיהמאוד פשוטוקיימים ביוסים שהם לא רשמיים שאנשים הכינו כדיי לעשות OC למשל אז שמים בביוס קצת יותר מתח
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר אני יענה על הכותרת:ביוס כבר יש על הכרטיסוכמו בלוח אם גם ביוס הכרטיס זה סט הגדרות לגביי הפעלתוהכרטיס כבר מגיע עם ביוס מובנהלפעמים כשיש אי יציבויות החברה משחררת ביוס חדש לעדכון שייסדר את הבעיהמאוד פשוטוקיימים ביוסים שהם לא רשמיים שאנשים הכינו כדיי לעשות OC למשל אז שמים בביוס קצת יותר מתחאז זהו והיכן אני יכול להשיג ביוס לOC ל8800GTS 512 ?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר נו... ואתה לא מצליח לעבור את זה ולקבל יציבות?<לא ממש....אתה יודע איך יש עוד דברים שאלי לשנות?או שיותר פשוט לקבל ביוס שהכול כבר מוכן בו..?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תראה, רק אם יש לך קירור ממש ממש טוב על הכרטיס אני מציע לך ללכת על ביוס עם שינוי מתחים, אם הטמפ' גבוהות גם ככה אז אני לא ממליץאם (כמו שקרה לי כבר) אתה רוצה להגיע לשעונים ממש גבוהים ואין לך בעיה של טמפ' וכל מה שאתה רוצה שהכרטיס יהיה יציב על שעונים גבוההים אולי כדיי לך ללכת אפילו על VMOD חומרתי אבל קח בחשבון שזה מסיר כל אחריות
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר לא אכפת לי מאחריות... ויש לי קרור כזה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1153&ID=1586 השאלה אם אחרי עדכון ביוס לא היה לי צורך בשינוי כל שהוא? זואת אומרת שאחרי העדכון היה לי ישר OC
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים לא תמיד העדכון כולל העלאת תדרים. אוקיי אני שם לב שיש לך קירור מתאים בכל אופן אתה יכול לגגל והכל בצריבת ביוסים של 8800 אני לא מומחה יש לך פורומים, אני מקווה שתמצא את מה שאתה מבקש
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים NVIDIA BIOS Editor (NiBiTor) 4.6בתוכנה זו תוכל לערוך את מהירויות השעון ולשמור את ההגדרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.