פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים שלום,יש לי בעיה דחופה.יש לי מחשב עם לוח VIA 8237.קניתי דיסק SATA חדש(היה לי לי עד עכשיו 80 ג"ב).המחשב לא מזהה את הדיסק החדש בכלל.אני מחבר אותו לאותן כבל בדיוק ואינו מזהה.מה יכולה להיות הבעיה??
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים ברור שהוא לא יזהה.אתה צריך להתקיין עליו וינדוס. (ותבדוק אם הוא מזוהה בביוס)
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אם אתה רוצה להתקין עליו מ"ע, תבדוק שהוא מזוהה בביוס קודם כל.ובזמן התקנת המ"ע, תשלב את הדריברים של הבקר SATA שלך (הוא שתשנה בביוס שיעבוד כ-IDE).
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר הוא לא מזוהה ב BIOS.הדיסק הקודם היה מזוהה ב BIOS וגם ע"י הבקר SATA וה RAID.הדיסק הזה משום מה לא מזדהה.האם יש משהו שצריך לעשות מלבד לחבר אותו לכבל SATA ולמתח ?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים תביא את הדגם של הלוח שלך אמרת מה ציפסט אבל צריך את הדגם . של איזה חברה ? ומה הדגם ?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים תבדוק את הג'ימפורים בדיסק. בהתאם להוראות של הדיסק שלך, אולי הוא מג'ומפר בצורה דפוקה...
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים תבדוק שהבעיה היא לא בכבל, או בחיבור (תחליף כבל, ותנסה לחבר את הדיסק לחיבור אחר על הלוח).תנסה לחבר את הדיסק למחשב אחר, כדי לראות אולי הבעיה היא אצלו.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אצלי היתה אותה בעיה, בדקתי חיבורים וניסיתי כבל אחר, בסוף יצא שהכונן החדש היה תקול ולא מעביר חשמל והחליפו לי את זה בחנות המחשבים.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים גם לדיסק SATA יש ג'ימפורים...שים ג'מפר באמצע זה כל הסיפור..הלוח שלך תומך בSATA 1 והדיסק הוא של SATA 2שים ג'מפר(בדר"כ זה באמצע) וזה הופך אותו לSATA1 (מנסיון מר...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.