עבור לתוכן

הצעות לקניית כונן קשיח חיצוני למחשב ומספר שאלות על הוכנן עצמו ועל התוכנות שנלוות

Featured Replies

פורסם

חברה אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב בנפח של 500 GB לצוך גיבוי דברים משחקים וסרטים ועוד

רציתי הצעות לכוננים בעלי מהירות העברה גבוהה יחסית כך שאני אעביר לו דברים הם יעברו בצורה המהירה ביותר ולא שעות של העתקה....

תקציב-עד 500 שקל

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

ההקפצה אסורה, להבא הנושא יינעל ותקבל אזהרה, תקרא בבקשה את חוקי הפורום.

פורסם

בעמוד מחשבים של YNET פירסמו כתבה בנושא לפני כמה ימים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההצעות אבל בכל זאת קניתי היום כונן קשיח חיצוני של WD דגם MY BOOK 320GB

עכשיו רציתי להבין כמה דברים זה התקין לי איתו 2 תוכנות חשובות:

1)Memeo AutoBackup

2)Memeo AutoSync

רציתי להבין מהם

וזה אומר לי שהתוכנות הם גרסא נסיונית...איך זה שלא קיבלתי קוד? או שקיבלתי ואני לא יודע איפה הוא?

ועוד דבר אחד למה בתוך הכונן קשיח עצמו יש כל מיני תיקיות של התקנות דברים? אני צריך את זה שם?

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

בהתחלה רצית המלצה לכונן קשיח, ולא כתבת תקציב או נפח רצוי בכותרת. אבל לא חשוב,

עכשיו השאלה שלך שונה, אז תערוך בהתאם.

פורסם
  • מחבר

כותרת נערכה מחדש מחכה לתגובות

פורסם

ובכן אלו תוכנות תחזוקה- הראשונה היא תוכנה לגיבויים אני מניח ליצירת Image. והשני מבצעת סינכרון של המידע שעל הקשיח- כמו iTunes.

אתה לא אמור לקבל קוד, אלו גרסאות ניסיון- בין כה וכה אם תרצה יש תוכנות חינמיות טובות שעושות את העבודה טוב יותר. בשביל זה תפנה לפורום תוכנה.

בכל מקרה אני פירמטתי את הכונן לNTFS אז ככה שהכל נמחק (אצלי), אני חושב שזה מיותר שכן זהו כונן קשיח למרות הכל- אם היית קונה כונן קשיח פנימי לא היית מצפה שהוא יכיל משהו.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי אתה צודק ב100%

רק אתה יכול להסביר לי איך אני מפרמט את הכונן לNTFS?

פורסם

My Computer

קליק ימני על הכונן- Format- ושם תבחר NTFS.

פורסם
  • מחבר

וואי אחי כמה זמן לוקח האתחול הזה? כמה שעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים