עבור לתוכן

לפני צבא, מחפש עבודה ולא בדיוק מוצא

Featured Replies

פורסם

מה לגבי מקדונלדס\דומינוס\כל רשת אחרת של פיצה או אוכל מהיר

פורסם
גם אני מחפש עבודה לפני צבא, באיזור ראשון לציון...

לא ממש בקיא בעניין, אבל ניראה לי שיהיה אפשרי למצוא בסופרלנד בקלות.

פורסם

סופרלנד פתוח רק בחופשים לא בימים רגילים חפשתי בכמה תחנות דלק וכאלה היום אני אלך לבדוק בקפה קפה וקפה הילל במרכז ועוד כמה חניות ...

מקווה שיהיה טוב...

אם יש לכם עוד דברים להציע אשמח לשמוע..

פורסם

קודם כל אני מבין שלא עבדת לפני כן ואתה לא ממש מנוסה, אין דבר כזה "להשאיר פרטים", מבקשים להשאיר פרטים ואומרים שיחזרו אליך כדי לראות עד כמה באמת אתה רוצה לעבוד ועד כמה חשוב לך לעבוד, אם אתה רוצה את העבודה - אתה תתקשר אליהם 5 פעמים לפני הזמן בו אתה מצפה ש"יחזרו אליך".

ככה שתוכל לעשות סיבוב נוסף בחנויות אבל הפעם לבחור כמה כאלה שאתה הכי מעדיף לעבוד בהן ולחפור בשכל לבעלי החנות עד שיקחו אותך לאחת מהן.

אפשרות נוספת תהייה להתסדר דרך חברים שעובדים במקום מסויים שצריך עובדים, או ללכת לסניף כוח אדם שיסדרו לך עבודה.

פורסם

התקשרתי לכמה בתי קפה וחלק אמרו שהם רוצים נסיון וחלק אמרו אחרי צבא.. אני חושב לצאת לעיר ולחפש בחנויות אבל זה אומר שאצטרך כנראה לקפל בגדים יש מצב שאקבל יותר ממנימום?! ואני בודק עם חברים... מקווה שימצאו לי משו

יש לי 4 חודשים עד הגיוס

פורסם

אין סיכוי שתמצא עבודה בחנות בגדים לפני צבא ובלי נסיון.

אם אתה חושב שיקחו אותך לעבודה בה תוכל להרוויח יותר ממשכורת מינימום בלי שום כישורים, בלי נסיון ורק לארבעה חודשים, אתה חי בסרט.

לך תעבוד במקדונלדס או משהו כזה ותהנה.

פורסם

חח כנראה שאני כן אצליח להיות בחנות בגדים מישו סידר לי אבל זה רק משבוע הבא נראה לי

אבל איך הם מצפים שיהיה לי נסיון?!??! אני חייבל התחיל איפשהוא.... חח טוב אני ממשיך לחפש..

שוב..אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע

פורסם

וואי אחי עזרת לי לאללה!!

פורסם

אין סיכוי שתמצא עבודה בחנות בגדים לפני צבא ובלי נסיון.

אם אתה חושב שיקחו אותך לעבודה בה תוכל להרוויח יותר ממשכורת מינימום בלי שום כישורים, בלי נסיון ורק לארבעה חודשים, אתה חי בסרט.

לך תעבוד במקדונלדס או משהו כזה ותהנה.

לא מדוייק.

חברי לכיתה עבד בפוקס ב"ש קניון הנגב. ניסיון? ממש לא. צבא? לפני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים