עבור לתוכן

לוח אם חדש לא יכול להיכנס לביוס!!

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים.

קיבלתי לוח אם ASUS STRIKER EXTREM 680i

והרכבתי את החומרה הבאה: מעבד- INTEL P4 3.0 630 זיכרונות: ocz reaper 2g 800 כרטיס מסך: nvidia xfx 7950gx2 כונן קשיח: WD 160G 7200 ספק: ocz modstream 520w

הרכבתי את כל החומרה כפי הנדרש והדלקתי את המחשב , המסך נדלק והמחשב מגיע למסך הכניסה עם הלוגו של הלוח ורושם לי למה ללחוצ או DELETE בכדי להגיע לsetup של הביוס או TAB כדי להיכנס אני לא ממש זוכר לאן.

בכל אופן כאשר אני לוחץ על ה- DELETE הוא רושם לי שהוא נכנס להגדרות ונתק בלש הזה לא נכנס ולא מתקדם לשום מקום!!!!!!!

ובחלק של ה-TAB הוא חושב רגע ואז עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לי למסך הראשון של הלוח!!

מה אני יכול לעשות???

כיצד אני יכול להגדרות הלוח???

ויש לי דיסקט ביוס מעודן אבל איני מצליח להגיע לשלב הזה בכלל מה ניתן לעשות??

תודה רבה רבה. אני ממש תקוע וחייב המלצות לא נעים להיות בערב החג בלי מחשב :( .

תודה .לירן

פורסם

תנתק את ההארדיסקים והכוננים מהלוח ותנסה שוב ללחוץ DEL בהתחלה

פורסם

נתקלתי בלוחות אם שאחרי שאתה לוחץ על הכפתור של הכניסה לביוס אז צריך ללחוץ על F1 להמשך

פורסם

אם הלוח באחריות תלך לחנות להחליף אותו...נשמע כמו איזה פגם ייצורי.

פורסם

אני לא בטוח עד כמה זה רלוונטי למקרה הזה, אבל שווה לנסות: תנסה לבצע איפוס לביוס.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח עד כמה זה רלוונטי למקרה הזה, אבל שווה לנסות: תנסה לבצע איפוס לביוס.

ניסיתי לעשות ריסט לביוס והתוצאה אותו הדבר!! יש מסך LCD על הלוח ובו רשום TEST MEM לא ממש הצלחתי לברר מה זה אומר הבנתי שצריך לעשות בדיקת זיכרונות אבל את זה עושים דרך הביוס ואין לי גישה לשם!

הבעיה שאין לי עוד גישה לאינטרנט כי זה המחשב היחיד שלי והוא כרגע אינו עובד אז אני נכנס מהשכן

תדה

פורסם

למקרה שעוד לא עשית את זה תיכנס לאתר של ASUS תריץ חיפוש על הדגם של הלוח אם תיכנס ל FAQ זה ראשי תיבות של

שאלות נפוצות ותראה אם יש מידע על הבעיה הזאת אני מאמין שיש שם איזשהו מידע שיכול לעזור לך.

פורסם

תשאיר סטיק אחד של זיכרון על הלוח, ו/או תנסה לעשות רוטציה בין הסטיקים והסלוטים.

פורסם

ואם כל הניסיונות לא עוזרים תבדוק תאימות ביוס לסוג המעבד יכול להיות שאתה צריך לעדכן ביוס....אבל בגלל המצב כרגע אולי צריך מעבד אחר

זמני רק להפעלה ועידכון הביוס ואז תחזיר את שלך ..כמובן תבדוק את הגירסה ותאימות מעבד ואם לא עוזר הבעייה בלוח או צי'פ הביוס

היה לי את המקרה הזה הלוח לא היה תקין לאחר החלפה זה סודר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים