פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אז ככה, המעבד של הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם אז קניתי משחה טרמית למרוחהפרדתי את המאוורר מהמעבד וראיתי שהמשחה טרמית הישנה התייבשה, עכשיו איך אני מוריד את המשחה הישנה? עם איזה חומר להשתמש?וכאשר אני שם את המשחה החדשה איזה כמות לשים ואיך?תודה
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים שלב ראשון נקוי בעזרת אלכוהול אתה מנקה את הסינק(גוףקירור) את המעבד אתה מנקה בעדינות משאירות שחורות עם קייסם אוזניים וקצת אלכוהול לא יותר מדיי לא לטפטך שמה על הלוח ... שלב שני אחרי שהכול נקי אתה לוקח את המשחה עושה נקודה בדיוק באמצע המעבד בגודל של אפונה פחות או יותר שם את הסינק ישר עליו לוחץ אותו טוב ומחבר אותו ללוח אם אחרי זה כמובן מחבר את הכבל של המאורר .. כנ''ל לגבי הכרטיס מסך .. וזהו. חיפוש קצר באתר גם הייה מניב את התוצאה הבא.. http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ בהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים כןעם הסינק אתה יכול לנקות עם מגבת או צמר גפן תבול באציטוןבקשר למעבד בעדינות עם קייסם אוזניים..
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים אני למען האמת מאד לא ממליץ על אציטון, אציטון הוא מאכל הרבה יותר אגרסיבי מאלכוהול ונדיף פחות
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים דווקא הוא מתאדה יותר מהר מאלכוהול אני חושבבקשר לסינקאפשר לנקות אותו אפילו עם סבון חח אציטון לא יזיק לאלומניום/נחושת..בקשר למעבדעובדים בעדינות אין סיבה לדאגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.