עבור לתוכן

האם יש הבדלים בין המישחות הטרמיות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם??

רציתי לדעת האם יש הבדל בין המישחות הטרמיות? ואיזה מישחה הכי טובה(לפי מה שאני יודע mx2 של ארטיק קולר)?

פשוט אבא שלי הביא לי מישחה מהעבודה שהם משתמשים על המכונות ואני רוצה לדעות אולי כדי להשים משהו אחר(לא למחשב שלי)?

למשיחה שאבא שלי הביא קוראים:

היא של חברת servisol

והשם שלה: silcone heat sink compound

תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap:

פורסם

קודם כל- רושמים "מישחה" ולא "מישכה".

שנית, ה MX2 היא קקה של משחה. אולי הביצועים שלה טובים, אבל לא שווים את הכאב ראש שהיא עושה מבחינה טכנית (ואני מדבר מנסיון).

"למרוח" (לא ממש מורחים אותה) אותה זה פשוט מעצבן.

בנוגע למשחה שהביאו לך- הייתי ממליץ לרכוש משחה יעודית למחשב.

אפשר לקנות משהו פשוט בזול, בשביל מה סתם להסתבך?

פורסם

הMX2 לא כזאת נוראית, נכון הטקסטורה שלה מעצבנת

יש לך את ה Arctic Silver 5

ואת Zalman ZM-STG1 Super Thermal Grease - שלמרוח אותה זה קל כמו למרוח טיפקס

פורסם

מסכים איתך אני משתמש בה היא אחלה מישחה

פורסם
  • מחבר

סבבה אתם לא אוהבים את ה mx2 בגלל איך שהיא באה או בגלל שהיא פחות טובה?

פורסם

לפותח השרשיר אני משתמש גם במשחה "תעשיתית" כבר זמן רב {ועל כיותר מ5 מחשבים שלי,משפחה,חברים} וללא תקלות או סכנות כול שהם שראיתי שהם גורמות.

את שלך אגב פגשתי והשתמשתי בה במהלך השירות הצבאי שלי אך מאז עברו מים רבים וזמן רב ואין ביכולתי להשיג אותה אך השתמשתי בה על המחשב הביתי שלי באותה תקופה .

כיום אני משתמש במשחה {שנמצאת בשפורפרת ענק {100 גרם } וחסכונית ואף בעלת פיה משולשת למריחה דקה וסופר נוחה }

היא שייכת לחברה מאהר"ב שנקראת :DOW CORNING

ושמה :340 heat sink compound

חייב לציין שבדקתי מספר משחות תעשיתיות שהבאתי מהעבודה שלי וזו מצאתי בעלת הביצועים הטובים ביותר . {וגם חסכונית בגלל הראש המתברג והמשולש שלה } .

אני מעיד לטובתי על הפרשי טמפרטורות טובים מאוד בשימוש במשחות אלו מאשר בMX {יכול מאוד שיש משחות שלא יתאימו למחשב אך לא נתקלתי בכאלו עדין .

מעט מידע על המשחה עצמה באתר החברה

http://www.dowcorning.com/applications/search/default.aspx?R=104EN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים