פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים רמקולים Logitech - X-540 Black 5.1 בלי טוויטרים541 ש"חרמקולים CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 כולל 2 רמקולים עם טוויטרים448 ש"חעוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמדלא יצא לי לשמוע אותםאז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????
פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים מחבר עברו 24 שעות ו אין תגובה אחתחבל שאין בפורום פה יותר אנשים שאוהבים לעזורולאחראים על הפורום=בושה !!!!ממני המאוכזב!!!
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים אתה ממש חוצפן, אתה יודע את זה?אז אולי, במקרה, אף אחד לא היה מחובר בשעה שפתחת את הדיון.. (מה שדי הגיוני כי זה בשעה 2 לפנות בוקר...)או אולי מישהו פספס את הדיון שלך.אבל ללכלך ככה על הפורום? לא מגיעה לך שום עזרה. ועוד הקפצת לפני שעברו 24 שעות (עברו 23 ו 20 דקות, כן, על הפרנציפ)אבל בגלל שאני תמיד אוהב לעזור, אני אעשה לך ג'סטה קטנה...קח את המערכת MICROLAB X23, היא יותר טובה משתי המערכות האלו בכל מובן שיש, ומגיעה גם עם שלט אלחוטי.ההבדל בסאונד פשוט שווה הרבה יותר ממהפרש הפצפון במחיר.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים מחבר תודה לצדיקשמעתי שהם פצצהאבל מחיר מ-700 ש"חלכן מאד סיקרן אותי ההבדל ומי יותר עצבני מהרמקולים שציינתי בשאלתישמחירם 450-540 ש"חנ.ב שמחתי לתגובתךואולי הייתי עצבני במיותר
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים היתה חנות שמכרה אותם ב 540, והמוח שלי מסרב להזכר מה שמה! אחפש לך את החנות בינתיים, מקווה שאמצא. בין שני הרמקולים שאתה הצעת- הדעות חלוקות, חלק מעדיפים כך וחלק כך. הפתרון היחיד זה ללכת למקום שיש בו את שתי המערכות בתצוגה שתוכל להשוות ביניהן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.