עבור לתוכן

מה קורה עם משחקי אסטרטגיה?

Featured Replies

פורסם

^^

יש את FATASY WARS שהוא משחק לא רע בסגנון HOM&M.

משחק עמוס בבאגים, לא הצלחתי לשחק איתו בכלל מרוב עיוותים. פרסמתי כאן את הבעיה שלי מזמן אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי (לא שהרבה ניסו)

פורסם

חבל שאתה לא אוהב אסטרטגיה בתורות. לא מזמן יצא משחק מעולה Colonization, שזה remake של Colonization משנת 94. משחק בתורות מצויין.

פורסם

Majesty 2 אמור לצאת בתחילת 2009.

אמנם הוא לא RTS, אבל הוא כן משחק אסטרטגיה שאני אישית מעריץ

נ.ב.

warcraft 4 לא ממש הוכרז, יותר נרמז בעקיפין.

פורסם

אסטרטגיה בתורות זה לא כל כך אסטרטגיה...

אה וכרגע אין משהו באסטר , RA3 ו SC2 , זה מה שצפוי ,

WCIV אכן נרמז , וגם לא בטוח , הוכרז זה לא

פורסם

SC2 זה גם שלושה משחקים! (ליתר דיוק משחק ראשי ושני הרחבות של קמפיינים לגזעים אחרים)

שזה טוב אם אתה רוצה לשחק בשביל העלילה (36 שלבים לכל גזע זה הרבה), אבל לא טוב לארנק.

פורסם

לא לשכוח את EMPIRE:TOTAL WAR.

ויש עוד כמה בדרך כמו:

CODENAME PANZERS: COLD WAR

DEMIGOD (חצי RTS וחצי תפקידים, כמו SPELLFORCE בערך)

ENDWAR שהוזכר פה וגם MAJESTY 2.

פורסם

מזא"ת משחק אסטרטגיה בתורות? :s05:

דווקא את WIC לא אהבתי. רק מקבלים צבא ונלחמים.

CNC KW חרשתי כבר אני לא יכול לראות אותו.

RED ALERT 3 באמת נשמע טוב.

פורסם

אסטרטגיה בתורות זה לא כל כך אסטרטגיה...

אה וכרגע אין משהו באסטר , RA3 ו SC2 , זה מה שצפוי ,

WCIV אכן נרמז , וגם לא בטוח , הוכרז זה לא

באסטרטגיה בתורות יש יותר אסטרטגיה מכל RTS.

פורסם

באסטרטגיה בתורות יש יותר אסטרטגיה מכל RTS.

זה נכון אני חושב שהסימולציה האולטימטיבית היא RTS + pause כמו בסדרת totalwar וUFO :Aftermath זה התחיל בxcom apocalypse (השלישי) .

RTS זה יותר מלחמת מי מקליק יותר מהר

מזא"ת משחק אסטרטגיה בתורות? :s05:

שחמט למשל. כל שחקן זז בתורו ומבצע פעולות שונות. זה מתחלק לשני סוגים - משחקים קלאסיים בלי מצב טקטי בו תוצאות הקרב מחושבות אוטומטית ומשחקים עם מצב טקטי בו השחקן יכול לתת פקודות לכל יחידה ויחידה .

במשחקים עם מצב טקטי אפשר להשתמש באסטרטגיה של שדות קרב כמו פגע וברח, יצירת מערבים, חיפוש אחר אויבים, ריתוק וכו. אפשר אפילו להתגנב ולמקש איזור שעובר בו סיור :lol: (ב JA2 וsilent storm זה אפשרי) . לפעמים במצבים טקטים יש לך עוד אופציות חוץ מלפקד על היחידות שלך וזה די ברור בmaster of magic וhom&m שבשניהם אפשר להטיל קסמים במהלך הקרב . במשחק כמו disciples 2 לפעמים הפעולות שלך בקרב די קריטיות וזה מאוד דומה לRPG . הלוחמים מקדימה יכולים להגן כדי לספוג פחות נזק בזמן שהקוסמים מאחור מפציצים את האויבים ואם אתה משחק empire יש לך גם מרפאים.במשחק הזה אין כל תנועה בקרב והדרך היחידה שלך להתחמק מהיריב היא לברוח. אפשר לעשות קסמים רק במצב המפה והגיבור יכול להשתמש בעד שני חפצים קסומים בקרב (שיקויים,זימונים, קסמי שיתוק וכו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים