עבור לתוכן

קונה מחשב שאלה לגבי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה זמן לא יודע איזה כרטיס ליקנות למחשב מישו עזר לי פה ואמר שעדיף לי בתקציב שלי למחשב (2500-+) ליקנות את ה4850 לעומת הGTX

עכשיו השאלה עם הוא באמת כרטיס טוב? למה אני מכיר רק את הגיפורסים ובקושי שמעתי על דברים אחרים ואני גם לא יודע איזה ספק צריך לזה.....

אם תוכלו לעזור לי גם באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367018.10 בבחירת מחשב זה יעזור לי מאד!

תודה לעוזרים ;D

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

אתה מכיר יותר כרטיסים של NVIDIA מאשר של ATI פשוט כי הם מקבלים יותר חשיפה בקרב הציבור הפשוט הישראלי

ובגלל דבר כזה יש משתמשים רבים שאפילו מפחדים מATI כי הם שמעו שמועות כאלה או אחרות ולא ממש ניסו את הכרטיסים

פורסם
  • מחבר

אבל אמרו לי ש9800GTX XT OC הוא לוקח את שתיהם גם את 9800 וגם את 4850 זה נכון?

פורסם

אם אתה תקנה HD4850 ועוד בגסאת OC אז זה ממש לא בטוח

פורסם

אתה מכיר יותר כרטיסים של NVIDIA מאשר של ATI פשוט כי הם מקבלים יותר חשיפה בקרב הציבור הפשוט הישראלי.

ציבור פשוט??? על מה אתה מדבר??? ATI מאז ותמיד פנו לשוק שהוא ברובו פשוט, כרטיסים עם יכולת OC מזערית, תמיכה במשחקים דלה ועוד...

רק עכשיו הם התעוררו עם ה4870X2 שלהם... (שנכון להיום בממוצע זהו הכרטיס החזק ביותר שיושב על סלוט אחד) כרטיס שפונה לשוק הגבוה מאוד, הכרטיס הקודם 3870X2 לא היה פונקציה בכלל לכרטיסי החד ליבה של NV כרטיסי ה8800 למינהם : GTS , GTX והמחיר שלו היה סתם גבוה.

NV פנו גם לשוק הפשוט, אבל, הם פנו לשוק הגבוה מאוד גם בתחום המשחקים וגם בתחום המקצועי עוד הרבה לפני ATI.

אז להגיד שNV קיבלו אצל הלקוח הישראלי הפשוט יותר חשיפה זה לא נכון בעליל.

פורסם

הדיון ננעל על כותרת לא חוקית.

אם תרצה שהוא ייפתח תפנה אלי בהודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים