פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים ערב טוב לכולםקניתי לפני מספר ימים כרטיס חדש HD4870, חיברתי אותו והכל היה סבבה והשארתי אותו עובד בערך 4 - 5 שעות, והפעילות היחידה שאני עשתי זה גלישה באינטרנט וחיביתי את המסך, אחרי שחזרתי לחדר והדלקתי את המסך אז אני רואה מסך ירוק כאילו שהכרטיס מסך היתעמץ יותר מידי, והייתי צריך לעשות למחשב הפעלה מחדש.עשיתי לו ושוב השארתי אותו דולק לבערך 3 שעות ושוב יש מסך ירוק והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש אבל אז היה מאוחר וחיביתי אותו לגמרה.ויום למחורת הדלקתי את המחשב ואז אחרי כמה שעות זה שוב קרה, אז חיביתי אותו הוצתי את הHD4870 ושמתי את הHD3870 שהיה לי ואז הכל חזר לשיגרה.היתקשרתי לחנות והם אמרו לי להגיע אליהם אז הגעתי והם נתנו לי כרטיס חדש והגעתי הביתה הוצאתי את הHD3870 ושמתי את הHD4870 והכל עבד יום אחד אבל היום הדלקתי אותו ואחרי בערך שעתיים זה שוב קרה.אז מה אתם חושבים כי אני אדבר איתם מחר וניראה מה הם יכולים להציע לי.נ.ביש לי ספק כוח חזק PCPOWER&COOLING 610W
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים יש לי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של ספייר התכוונתי לזה האם עשית הסרות והתקנות תקינות של הדרייבר בעת החלפת הכרטיסים?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים ככה זה עם הכרטיסים האלה, בזנן האחרון אני שומע על הרבה תקלות בדגם הספציפי הזה.אל תוותר לחנות, תדרוש גם להחליף כרטיס בפעם השלישית, רביעית, עד שלא תהיה מרוצה אל תוותר!יכול להיות שקרטון שלם שהם קיבלו פשוט פגום (קיבל מכה רצינית, נפל לים, שיחקו איתו כדורגל על הספינה... וכו'...)
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים ככה זה עם הכרטיסים האלה, בזנן האחרון אני שומע על הרבה תקלות בדגם הספציפי הזה.איזה כרטיסים של ATI יצא לך אישית לנסות?
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר מחקתי את הדרייברים שהיו לי והתקנתי מחדש עכשיו אם זה יתקע שוב מה אתה מציע כי החנות נימצאת בחיפה ואני גר בירושלים אז זה קצת בעיה לינסוע לשם כל פעם שיש בעיה
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים אז ככה איזה חברה יש לך של הכרטיס?אם זה של SAPPHIRE אז גש לאתר והורד עידכון ביוס אחרי הורדת הקובץ עדכן את הביוס ולא יהיו שום בעיות הבעיה נגרמת בגלל שינוי מתחים אוטמטי ופתאומי של הכרטיס לכן יש לעדכן את הביוס באם תצטרך עזרה אך ומה עושים בקשר להתקנת ביוס אני אשלח לך לפרטי מדריך אך לצערי הוא באתר מתחרה אז רק בפרטי
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים איזה כרטיסים של ATI יצא לך אישית לנסות?למזלי לא היה ליא את העונג האישי לעשות זאת... סיבוב קצר באתר ייתן לך תשובה לציטוט שלי בתגובה שלך...
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר אני מנסה להבין אז מימה שאתה אומר:אני צריך ללכת לאתר של SAPPHIRE מוריד את העידכון האחרון גם של הכרטיס וגם של הביוס.מדכין קודם את העידכון של הכרטיס ואחר כך של הביוס וזהו
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים יאפ, אני קניתי מחשב חדש ואך שהתקנתי את הוינדוס אז הוא בכלל נתקע לי אחרי שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך רציתי לשבור למשהו ת'ראש בהתחלה אחרי טירטורים רבים שעברתי ובסופו של דבר זאת הייתה הבעיה למרות שהחלפתי כרטיס מסך פעם אחד ובחנות החליפו גם זיכרונות וניסינו לבדוק הכול ואני גם כמוך נסעתי 40ק''מ כל פעם ו זה טירטור להיסחב עם המחשב ובחנות גם לא הבינו מה הבעיה כי קניתי בין הראשונים את הכרטיס ולא היה את הפתרון בהתחלה בקיצור אני שמח שמצאתי הבעיה וכך היא נפתרה
פורסם 2008 באוקטובר 1217 שנים מחבר שאלה אחרונה לפני שאני מתקין את הביוס של הHD4870 יכולה להיבצר בעיה בזה שאני מתקין את הביוס כי אני פשוט לא רוצה להיתעסק עם הביוס כי זה די מפחיד כי מה שאני יודע זה שאם מיצעסקים עם הביוס אז יכולה להיבצר בעיה עם המחשב עצמו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.