עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך HD4870

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם

קניתי לפני מספר ימים כרטיס חדש HD4870, חיברתי אותו והכל היה סבבה והשארתי אותו עובד בערך 4 - 5 שעות, והפעילות היחידה שאני עשתי זה גלישה באינטרנט וחיביתי את המסך, אחרי שחזרתי לחדר והדלקתי את המסך אז אני רואה מסך ירוק כאילו שהכרטיס מסך היתעמץ יותר מידי, והייתי צריך לעשות למחשב הפעלה מחדש.

עשיתי לו ושוב השארתי אותו דולק לבערך 3 שעות ושוב יש מסך ירוק והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש אבל אז היה מאוחר וחיביתי אותו לגמרה.

ויום למחורת הדלקתי את המחשב ואז אחרי כמה שעות זה שוב קרה, אז חיביתי אותו הוצתי את הHD4870 ושמתי את הHD3870 שהיה לי ואז הכל חזר לשיגרה.

היתקשרתי לחנות והם אמרו לי להגיע אליהם אז הגעתי והם נתנו לי כרטיס חדש והגעתי הביתה הוצאתי את הHD3870 ושמתי את הHD4870 והכל עבד יום אחד אבל היום הדלקתי אותו ואחרי בערך שעתיים זה שוב קרה.

אז מה אתם חושבים כי אני אדבר איתם מחר וניראה מה הם יכולים להציע לי.

נ.ב

יש לי ספק כוח חזק PCPOWER&COOLING 610W

פורסם

מה לגבי הדרייבר?

(התקנות, הסרות, גרסאות )

פורסם
  • מחבר

יש לי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של ספייר

פורסם

יש לי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של ספייר

:kopfpatsch:

התכוונתי לזה האם עשית הסרות והתקנות תקינות של הדרייבר בעת החלפת הכרטיסים?

פורסם

ככה זה עם הכרטיסים האלה, בזנן האחרון אני שומע על הרבה תקלות בדגם הספציפי הזה.

אל תוותר לחנות, תדרוש גם להחליף כרטיס בפעם השלישית, רביעית, עד שלא תהיה מרוצה אל תוותר!

יכול להיות שקרטון שלם שהם קיבלו פשוט פגום (קיבל מכה רצינית, נפל לים, שיחקו איתו כדורגל על הספינה... וכו'...)

פורסם

ככה זה עם הכרטיסים האלה, בזנן האחרון אני שומע על הרבה תקלות בדגם הספציפי הזה.

איזה כרטיסים של ATI יצא לך אישית לנסות?

פורסם
  • מחבר

מחקתי את הדרייברים שהיו לי והתקנתי מחדש

עכשיו אם זה יתקע שוב מה אתה מציע כי החנות נימצאת בחיפה ואני גר בירושלים אז זה קצת בעיה לינסוע לשם כל פעם שיש בעיה

פורסם
  • מחבר

נועה

שלא תבינו אותי לא נכון אני לא כועס על החנות היא פשוט רחוקה

פורסם

אז ככה איזה חברה יש לך של הכרטיס?

אם זה של SAPPHIRE אז גש לאתר והורד עידכון ביוס

אחרי הורדת הקובץ עדכן את הביוס ולא יהיו שום בעיות הבעיה נגרמת בגלל שינוי מתחים אוטמטי ופתאומי של הכרטיס לכן יש לעדכן את הביוס באם תצטרך עזרה אך ומה עושים בקשר להתקנת ביוס אני אשלח לך לפרטי מדריך אך לצערי הוא באתר מתחרה אז רק בפרטי

פורסם

יש גם מדריך שאני יצרתי באתר תחפש מדריך 4870

פורסם

איזה כרטיסים של ATI יצא לך אישית לנסות?

למזלי לא היה ליא את העונג האישי לעשות זאת... סיבוב קצר באתר ייתן לך תשובה לציטוט שלי בתגובה שלך...

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להבין אז מימה שאתה אומר:

אני צריך ללכת לאתר של SAPPHIRE מוריד את העידכון האחרון גם של הכרטיס וגם של הביוס.

מדכין קודם את העידכון של הכרטיס ואחר כך של הביוס וזהו

פורסם

יאפ, :xyxthumbs:

אני קניתי מחשב חדש ואך שהתקנתי את הוינדוס אז הוא בכלל נתקע לי אחרי שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך רציתי לשבור למשהו ת'ראש בהתחלה :bash:

אחרי טירטורים רבים שעברתי ובסופו של דבר זאת הייתה הבעיה למרות שהחלפתי כרטיס מסך פעם אחד ובחנות החליפו גם זיכרונות וניסינו לבדוק הכול ואני גם כמוך נסעתי 40ק''מ כל פעם ו זה טירטור להיסחב עם המחשב ובחנות גם לא הבינו מה הבעיה כי קניתי בין הראשונים את הכרטיס ולא היה את הפתרון בהתחלה בקיצור אני שמח שמצאתי הבעיה וכך היא נפתרה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה לפני שאני מתקין את הביוס של הHD4870

יכולה להיבצר בעיה בזה שאני מתקין את הביוס כי אני פשוט לא רוצה להיתעסק עם הביוס כי זה די מפחיד

כי מה שאני יודע זה שאם מיצעסקים עם הביוס אז יכולה להיבצר בעיה עם המחשב עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים